به سلسله وقف زمین برای مدارس و مکاتب: اهدای چهارو نیم جریب زمین به معارف در ولایت هرات

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۲۴
dgsdg

در راستای تداوم هم‌کاری‌های مردم به نظام آموزشی ملک، باشندگان معارف‌دوست ولسوالی‌های اوبه و ادرسکن ولایت هرات، جمعا حدود چهارونیم جریب زمین را که ارزش آن به ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار افغانی می‌رسد به ریاست معارف این ولایت اهدا کردند.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، تصریح کرد: زمین‌های اهدا شده برای ساخت لیسهٔ خواجه شمس‌الدین در ولسوالی اوبه و مکتب ابتدائیه شاه‌ بد در ولسوالی ادرسکن اختصاص یافته است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۵:۲۹
Background image

برگزاری امتحان رقابتی صرف و نحو در چهار ولایت کشور 

به‌منظور ارتقای ظرفیت علمی طالب‌العلمان، از سوی ریاست دارالعلوم‌های وزارت معارف امتحان رقابتی صرف و نحو در چهار ولایت (کاپیسا، سمنگان، سرپل و ارزگان) برگزار گردید.
همچنان هیأتی به رهبری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۳:۴۸
Background image

فشرده چند خبر از معارف ولایات

- بغلان:
برای مدرسه سید لو‌لو آغا در ولسوالی اندراب ولایت بغلان یک باب اتاق درسی بزرگ به حمایت مالی مردم محل آغاز گردید.

- لوگر:
با دو باب مکتب در ولایت لوگر مبلغ ۱۰۷ هزار افغانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۳:۳۵
Background image

تهداب گذاری چهار صنف جدید برای یک مکتب در ولایت زابل

سنگ تهداب چهار صنف درسی و یک شعبه اداری برای مکتب ابتدائیه هواری در ولسوالی خاک افغان ولایت زابل به هزینه حدود ۷۰۰ هزار افغانی گذاشته شد.
پروژه مذکور که با حمایت مالی اعضای شورای تعلیمی. . .

بازگشت به اخبار