آغاز برنامه ارتقای ظرفیت های مسلکی برای ۲۵۰ تن معلمان مکاتب در ولایت زابل

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۲:۸
13

ریاست معارف ولایت زابل، برنامه آموزشی شش روزه را جهت بلند بردن ظرفیت های مسلکی معلمان، برای ۲۵۰ تن آنان در شهر قلات مرکز و ولسوالی های دوازده گانه آن ولایت آغاز کرد.
این نشست به همکاری یک نهادهمکار با معارف، به هدف ترویج شیوه‌های مؤثر تدریس، ارتقای کیفیت تعلیم و تربیه و بهبود هرچه بیشتر امور تعلیمی برگزار شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۶:۷
Background image

خلاصه اخبار امروز

1-    معارف شهر کابل:یک تعمیر ۸ اتاقه در ریاست معارف شهر کابل به هزینه مجموعی ۷۸۲ هزار و ۴۷۰ افغانی از بودیجه وزارت معارف ترمیم و بازسازی شده و در نشستی با حضور محترم الحاج مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۱
Background image

ترمیم و اعمار دفتر‌های اداری به هزینه بیش از ۱.۳ میلیون افغانی در ریاست معارف شهر کابل

یک تعمیر ۸ اتاقه در ریاست معارف شهر کابل به هزینه مجموعی ۷۸۲ هزار و ۴۷۰ افغانی از بودیجه وزارت معارف ترمیم و بازسازی شده و در نشستی با حضور محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق، معین تضمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۴:۴۱
Background image

مساعدت قرطاسیه و مواد درسی با آمریت معارف ولسوالی حصه اول ولایت پنجشر

به منظور فراهم‌سازی امکانات بهتر آموزشی، به ارزش یک‌ صد هزار افغانی قرطاسیه و مواد درسی از سوی شخصیت‌معارف‌پرور محترم غلام ایشان ملک‌زاده با آمریت معارف ولسوالی حصه اول ولایت پنجشیر. . .

بازگشت به اخبار