سلسله اخبار سفر دکتر بلخی به عربستان/3

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۸/۲/۲۳ - ۹:۵۱
سلسله اخبار سفر دکتر بلخی به عربستان/3

وزیر معارف در سومین نشست فوق العاده "آیسیسکو" خواستار حمایت کشورهای عضو از معارف افغانستان شد

وزارت معارف- عربستان: دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف کشور ضمن اشتراک در سومین نشست فوق العاده "آیسیسکو" خواستار حمایت کشورهای عضو آیسیسکو از معارف افغانستان شد.

در این برنامه که در جریان سفر رسمی وزیر معارف به عربستان سعودی صورت گرفت؛ دکتر بلخی بر اجماع کشورهای اسلامی به هدف ایجاد الگوی معیاری در راستای بهبود خدمات تعلیمی در این کشورها تاکید کرد.

همچنین تلاش برای ایجاد ارتباط نزدیک‌تر میان مکتب و مدرسه از دیگر محورهای مهم سخنرانی وزیر معارف در این نشست بود.

گفتنی است که در این نشست فوق العاده "سالم بن محمد المالک" به عنوان رئیس جدید آیسیسکو معرفی شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۷
Background image

ساخت صنوف جدید درسی برای یک مکتب درولایت لوگر

به گفته مسئولین معارف ولایت لوگر، به مصرف ۵۰۰ هزار افغانی برای مکتبی در روستای شش قلعه مرکز ولایت لوگر به کمک اهالی منطقه سه صنف درسی جدید به صورت پخته و اساسی اعمار شد که زمینه فراگیری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۳:۵۵
Background image

نزدیک به ۱۰۰ تن فارغان دارالعلوم امام ابوحنیفه (رح) سند فراغت دریافت نمودند

از سوی معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، برای ۹۹ تن از فارغان صنوف چهاردهم و دوازدهم دارالعلوم امام ابوحنیفه (رح) محفل فراغت برگزار شد.
در این محفل، محترم الحاج مولوی کرامت‌الله. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲
Background image

نظارت معین محترم تضمین کیفیت وزارت معارف از جریان امتحانات معیاری مکاتب شهر کابل

محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق، معین تضمین کیفیت وزارت معارف، در چهارمین و آخرین روز امتحانات معیاری از لیسه عبدالعلی مستغنی در ناحیه ششم شهر کابل بازدید و از برگزاری امتحانات مذکور. . .

بازگشت به اخبار