وقف سه جریب زمین برای ساخت یک مدرسه و آغاز کار اعمار آن در ولایت پکتیکا

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۴:۵۹
5485

برای مدرسه ابن‌عباس (رضی‌الله‌ عنه) مربوط  ولسوالی چهاربران ولایت پکتیکا، از سوی باشندگان محل سه جریب زمین وقف گردید و همزمان با آن، کار ساخت تعمیر جدید این مدرسه نیز آغاز شد.
به همین مناسبت، مراسمی برگزار شد که در آن ولسوال چهاربران، مسئولان معارف، نمایندگان ادارات محلی، بزرگان و علمای کرام  آن محل اشتراک کرده بودند.
مسئولان معارف آن ولسوالی در مورد گفتند ؛ این زمین از سوی مردم محل به مدرسه وقف شده است که با ساخت آن مشکل  نبود فضای تعلیمی  شاگردان رفع و یک محیط  سالم  برای آموزش آنان فراهم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۴۵
Background image

معین محترم تعلیم و تربیه وزارت معارف از لیسه عبدالهادی داوی در شهر کابل بازدید کرد

محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف و تیم همراه از لیسه عبدالهادی داوی مربوط ناحیه نهم شهر کابل بازدید و نظارت کرد.
در این بازدید، علاوه بر بررسی امور انکشاف مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۳۲
Background image

تهداب تعمیر جدید یک مدرسه در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مدرسهٔ دینی «نجم المدارس» طی مراسمی در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد. 
این تعمیر که به هزینهٔ نزدیک به یک میلیون افغانی، به حمایت مالی مردم و شورای تعلیمی منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۲۶
Background image

برای یک مکتب در ولایت زابل تعمیر جدید ساخته می شود

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه علی‌داد در ولسوالی خاک افغان ولایت زابل روی قطعه زمین وقف شدهٔ دو جریب از سوی مسوولان معارف آن ولایت گذاشته شد.
این تعمیر به حمایت مالی مردم محل و. . .

بازگشت به اخبار