سفر رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف به ولایت کندهار

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۵۸
سطرطظ

محترم مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس محترم حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف به منظور بازدید از پروژه‌های ساختمانی در ولایت کندهار، وارد آن ولایت شد.
هدف این سفر، بررسی و نظارت از پروژه‌های ساختمانی تحت تطبیق ریاست معارف و نهاد همکار، ارزیابی میزان پیشرفت آن‌ها می‌باشد.
در نظر است هیئت مذکور از ساحات کاری پروژه‌ها بازدید نزدیک  داشته و کیفیت کار،  نیازهای اساسی و شفافیت تطبیق را مورد ارزیابی قرار دهد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۴:۱۹
Background image

روند توزیع مواد کمک درسی برای مکاتب در ولایت بغلان

روند توزیع قرطاسیه و بسته‌های مواد کمک درسی برای شاگردان و معلمان ۱۵۴ باب مکتب در مرکز و هفت ولسوالی ولایت بغلان رسماً آغاز گردید.
در چارچوب این برنامه، در مجموع ۲۷ هزار و ۸۲۰ تن شاگرد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۴:۵
Background image

برای یک مدرسه در ولایت لوگر ساختمان اداری ساخته می شود

کار ساخت یک اتاق اداری و دهلیز در مدرسه دینی حضرت عبدالله ابن مسعود (رضی‌الله‌عنه) در قریه آب‌بازک ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر، آغاز شده است.
هزینه ساخت این بخش‌ها حدود ۱۵۰ هزار افغانی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۳:۵۷
Background image

رئیس نظارت و ارزیابی وزارت معارف به ولایت لوگر سفر کرد

محترم مولوی غلام‌ربی ربانی، رئیس نظارت و ارزیابی وزارت معارف، در یک سفر رسمی به ولایت لوگر سفر کرده و در نشستی مشترک با محترم الحاج مولوی گل‌ولی متقی، رئیس معارف و آمران برنامه‌های. . .

بازگشت به اخبار