یکی از شاگردان مکاتب در ولایت دایکندی دستگاه «واي فای» ساخت

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۱:۱۶
ظطز

 برنامه رقابتی تحت عنوان «خلاقیت شاگردان ممتاز بخش‌های ساینس و ریاضیات» از مکاتب سطح ولایت دایکندی، با حضور محترم الحاج مولوی شیرمحمد صدیقي، رئیس و سایر مسئولان رياست معارف آن ولایت برگزار شد.
این پروسه بر اساس پلان ریاست مرکز ساینس وزارت معارف، از سوی ریاست معارف دایکندی، به گونه رقابت کار دستی و اختراع شاگردان ممتاز بين مکاتب ولسوالی های ۹ گانه دایکندی راه اندازی گرديده بود، که در نتیجه ارجمند عبدالقیوم فرزند محمد حسین متعلم صنف دهم ليسه برلان ولسوالی شهرستان آن ولایت ستاره ساینس شناخته شده و به مرکز معرفی شد. 
نامبرده دستگاه «وای فای» را که قابلیت انتقال معلومات و فایل اسناد را همزمان به چندین دستگاه دیگر دارد، اختراع کرده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۵:۵۶
Background image

د ولایتونو له پوهنې ریاستونو څو لنډ خبرونهفشرده چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- لوگر
به تعداد ۱۷۸ جلد کتاب، ۵ پایه میز و ۲۰ پایه چوکی، با کتاب‌خانه لیسه شهیدان قریه  « پادخواب‌شانه » مرکز ولایت لوگر، از سوی وزارت اطلاعات و فرهنگ مساعدت شده است.
همچنان برای لیسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۴۶
Background image

در مربوطات ولایت فاریاب یک باب مکتب به بهره برداری سپرده شد

تعمیر جدید ابتدائیه الهندی خانه در ولسوالی اندخوی ولایت فاریاب با اشتراک مسوولان معارف آن ولایت، در حالی که شماری از علمای کرام، متنفذین و نمایندگان مردم محل نیز حاضر بودند، افتتاح و به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۴۳
Background image

امتحان جذب اطفال مهاجران به مکاتب در ولایت پکتیکا گرفته شد

ریاست معارف ولایت پکتیکا به منظور تعیین و تثبیت سویه تعلیمی ۷۰ تن اطفال مهاجران عودت کننده به وطن، از آنان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت. . .

بازگشت به اخبار