برنامهٔ ارتقای‌ظرفیت برای مسئولان و استادان مدارس دینی در ولایت غور برگزار شد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۰:۴۲
sdfg

از سوی اعضای‌علمی انکشاف مسلکی مدرسین وزارت معارف، برنامهٔ یک روزه آموزشی ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برای ۸٠ تن از مسئولان و استادان مدارس دینی ولسوالی تیوره ولایت غور برگزار گردید.

آمر معارف ولسوالی تیوره ولایت غور در مورد گغت: راه‌اندازی چنین برنامه‌ها را به‌منظور ارتقای ظرفیت علمی و اداری کارمندان و استادان مدارس دینی مؤثر خوانده و از آنان خواست که از اندوخته‌های علمی شان جهت بهبود کیفیت تعلیم و تربیه استفاده نهایی کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰
Background image

مساعدت بیش از ۱.۱ میلیون افغانی با مکاتب در ولایت پکتیکا

در جریان سال تعلیمی ۱۴۰۴، برای ۳۰ باب مکتب ولسوالی سروبی ولایت پکتیکا، به ارزش ۱ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۹۰۰ افغانی از سوی شوراهای والدین، تاجرمحل، جوانان و دیگر نهادهای خیریه کمک صورت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۸
Background image

اتمام پروژه های ترمیم و بازسازی چهار باب مکتب در مربوطات ولایت کابل

پروژه‌های ترمیم و بازسازی چهار باب مکتب در ولسوالی‌های چهارآسیاب و موسهی ولایت کابل، تکمیل و با حضور مسئولین معارف ولایت کابل به بهره‌برداری مجدد سپرده شدند. 
پروژه ها شامل ساخت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۱
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای اعضای انکشاف مسلکی معلمین در ولایت پکتیکا

از سوی ریاست معارف ولایت پکتیکا، برای ۱۳۸تن اعضای انکشاف مسلکی معلمین ۲۴ ولسوالی آن ولایت سیمینار  ۹ روزه‌ٔ  آموزشی به حمایت مالی یکی از نهادهای همکار با معارف آغاز شد.
مسؤلان ریاست. . .

بازگشت به اخبار