آغاز ترمیم یک تعداد مکاتب در مربوطات ولایت خوست

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۲
56454

کار ترمیم و بازسازی مکاتب در سه ولسوالی ولایت خوست به ارزش ۱۰۷ هزار دالر امریکایی با حمایت مالی یکی از نهادهای همکار در بخش معارف، آغاز شد.

محترم مولوی فیض‌الله جمال حقانی رئیس معارف ولایت خوست، این اقدام را برای تقویت معارف مهم دانسته و به مدیریت حفظ ملکیت‌ها و ساختمان‌ها هدایت داد تا کیفیت و نظارت دوامدار پروژه‌ها را تأمین نمایند.

در چارچوب این پروژه‌ها، ترمیم ساختمان‌های مکاتب، ایجاد صنف‌های جدید، حفر چندین حلقه چاه‌ آب آشامیدنی، ساخت دیوارهای احاطه‌ و برخی ملحقات ضروری دیگر شامل است که در مدت دو ماه تکمیل خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰
Background image

مساعدت بیش از ۱.۱ میلیون افغانی با مکاتب در ولایت پکتیکا

در جریان سال تعلیمی ۱۴۰۴، برای ۳۰ باب مکتب ولسوالی سروبی ولایت پکتیکا، به ارزش ۱ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۹۰۰ افغانی از سوی شوراهای والدین، تاجرمحل، جوانان و دیگر نهادهای خیریه کمک صورت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۸
Background image

اتمام پروژه های ترمیم و بازسازی چهار باب مکتب در مربوطات ولایت کابل

پروژه‌های ترمیم و بازسازی چهار باب مکتب در ولسوالی‌های چهارآسیاب و موسهی ولایت کابل، تکمیل و با حضور مسئولین معارف ولایت کابل به بهره‌برداری مجدد سپرده شدند. 
پروژه ها شامل ساخت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۱
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای اعضای انکشاف مسلکی معلمین در ولایت پکتیکا

از سوی ریاست معارف ولایت پکتیکا، برای ۱۳۸تن اعضای انکشاف مسلکی معلمین ۲۴ ولسوالی آن ولایت سیمینار  ۹ روزه‌ٔ  آموزشی به حمایت مالی یکی از نهادهای همکار با معارف آغاز شد.
مسؤلان ریاست. . .

بازگشت به اخبار