سلسله اخبار سفر دکتر بلخی به آمریکا/12

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۸/۱/۲۶ - ۱۳:۲۷
سفر دکتر بلخی به آمریکا

دیدار وزیر معارف با افغان‌های مقیم آمریکا و تعهد آنها بر حمایت از "اطفال خیابانی" و "ترمیم مکاتب" در افغانستان

وزارت معارف- واشنگتن: دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف در جریان سفر به آمریکا با افغان‌های مقیم این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که در محل سفارت افغانستان در واشنگتن صورت گرفت؛ دکتر بلخی معارف را نهادی "مردمی" و "غیرسیاسی" خواند و خواستار حمایت افغان‌‌های خارج از کشور از رویدادهای مثبت معارف نظیر "اعمار و بازسازی مکاتب" و "حمایت از تعلیم و تربیه اطفال" و "سوادآموزی" در جهت ارتقا و بهبود خدمات تعلیمی در افغانستان شد.

رهبری وزارت معارف توجه به 3.7 میلیون کودک بیرون از مکتب به ویژه دختران و اطفال خیابانی را امری ضروری دانست و از تلاش‌های وزارت برای شامل ساختن این اطفال به مکتب خبر داد.

نمایندگان افغان‌های مقیم آمریکا نیز در این دیدار کارکردهای وزارت معارف را مثبت خوانده و جهت حمایت از معارف اعلام آمادگی کردند.

افغان‌های مقیم آمریکا در چند بخش "ارتقای ظرفیت معلمین بوسیله کورس‌های آنلاین"، "سهم گیری در ترمیم مکاتب"، "تقویت تربیت بدنی در مکاتب" و "حمایت از اطفال خیابانی در افغانستان" در همکاری مشترک با وزارت معارف تعهد همکاری و حمایت سپردند.

قابل ذکر است دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف جهت اشتراک در سمینار مرکزی نهاد ECW(تعلیم منتظر نمی‌ماند) و رایزنی با مقامات و چهره‌های سرشناس و آکادمیک بین‌المللی برای حمایت بیشتر از تعلیم اطفال افغانستان به تاریخ 22 حمل(11 آپریل) به ایالات متحده سفر کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۴:۵۵
Background image

کارگاه آموزشی «سیستم معاشات» از طرف ریاست امور کارکنان وزارت معارف  آغاز شد

ورکشاپ آموزشی ۵ روزه  «سیستم معاشات» از طرف ریاست امور کارکنان  وزارت معارف برای کارمندان بخش‌های مالی و حسابداری و همچنین مدیران سیستم ثبت الکترونیکی معاشات، ادارات مرکز و ولایت ها. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۴:۵۳
Background image

برگزاری ورکشاپ مسلکی برای کارمندان اداری مکاتب در ولایت تخار

ورکشاپ سه روزه ی «ارتقای ظرفیت های مسلکی» برای ۹۷ تن از کارکنان جدیدالتقرر اداری و اجرائیوی مکاتب شهر تالقان مرکز ولایت تخار برگزار شد.
مسئولین معارف ولایت تخار، هدف از تدویر این ورکشاپ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۴:۵۱
Background image

برگزاری سیمینار« قانون عقود» برای کارمندان ریاست معارف ولایت هلمند

ریاست معارف ولایت هلمند برای کارمندان مدیریت‌های تدارکات، خدمات، مالی، ملکیت‌ها و تأسیسات و نیز مدیریت نظارت، سیمینار یک‌روزه‌ای را تحت عنوان «قانون عقود یا قراردادها» برگزار کرد.
در. . .

بازگشت به اخبار