نصب سیستم برق آفتابی به ارزش بیش از ۵ هزار دالر برای سه باب مکتب در ولایت پکتیکا

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - ۱۲:۲
25

سیستم های برق آفتابی برای لیسه های نورالله، غوچ و ارگون کهنه ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا به ارزش کلی ۵ هزار و ۱۰۰ دالر آمریکایی از سوی نور محمد شاهد افغان، یک تن از تاجران معارف دوست آن ولایت نصب گردیده و در محفلی با حضور مسئولین معارف، علمای کرام و بزرگان قومی ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا به بهره برداری سپرده شد.

وزارت معارف کشور از حمایت های مادی و معنوی مردم کشور و بالاخص از مساعدت تجار نامبرده اظهار قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۶
Background image

یک صدمین جلسه کمیسیون تدریسات وزارت معارف دایر شد

یک صد مین  جلسه نوبتی کمیسیون تدریسات وزارت معارف به ریاست محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف در حالی برگزار شد که در آن اعضای کمیسیون مذکور و نمایندگان ۱۲ ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۳
Background image

در ولایت لوگر برای معلمان و شاگردان صنوف دروس تقویتی مواد درسی توزیع شد

ریاست معارف ولایت لوگر برای ۲۰ تن از معلمین و ۶۰۰ تن از شاگردان مربوط به ۲۰ صنف دروس تقویتی در مرکز و ولسوالی‌های آن ولایت، مواد درسی توزیع نمود.
این مواد درسی شامل ۵ قلم مواد مورد نیاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۱
Background image

پروژه های ساخت و ترمیم مراکز تعلیمی به مصرف بالغ بر ۲۰۰ میلیون افغانی در سه ولایت 

به گفته محترم مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف؛ حسب پلان آن ریاست و فیصله رهبری محترم این وزارت، تیم انجنیران این ریاست جهت نظارت ازروند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به اخبار