دیدار هیئت اداره ملی امتحانات از ولایت بدخشان

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۵ - ۱۵:۲۲
sdfg

هیئت اداره ملی امتحانات غرض اتخاذ آمادگی ها و تمهیدات لازم جهت برگزاری امتحان کانکور سال ۱۴۰۳ هجری شمسی در ولایت بدخشان، اینک رهسپار آن ولایت شده و در دیداری که با مسئولین معارف ولایت یاد شده داشت، در محوریت اتخاذ ترتیبات و آمادگی ها برای اخذ امتحان کانکور در ولایت بدخشان با هم ملاقات نمودند.

در این دیدار، هیئت اداره ملی امتحانات مسئولین حوزه های پنج گانه اخذ امتحان کانکور را در ولایت مذکور به مسئولاین ریاست معارف معرفی نموده و خواهان همکاری رهبری ریاست معارف در زمینه شد.

در مقابل رهبری ریاست معارف نیز از همکاری و هماهنگی در اخذ امتحان کانکور به هیئت متذکره اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۴۶
Background image

کار بازسازی ۴۹ مکتب در ولایت لوگر، نزدیک به تکمیل شدن است

ریاست معارف ولایت لوگر اعلام کرد که ۹۸ درصد کار بازسازی تعمیرها و ملحقات ۴۹ باب مکتب در این ولایت تکمیل و در نظر است به زودی به بهره‌برداری سپرده شوند.
کار پروژه های مذکور حدود ۷ ماه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۴۴
Background image

ایجاد صنف سوادآموزی در مرکز ولایت غور

به‌منظور کاهش میزان بی‌سوادی، یک‌باب کورس سوادآموزی در منطقه «دره‌قاضی» شهر فیروزکوه، مرکز ولایت غور، ایجاد شد. 
به گفته مسئولان در ریاست معارف ولایت غور با ایجاد این صنوف، زمینهٔ آموزش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۲:۳۹
Background image

ترمیم و اعمار ساختمان‌ های مراکز تعلیمی در ولایت بامیان به هزینه نزدیک به ۱۷۰ میلیون افغانی

مسئولان در ریاست معارف ولایت بامیان می‌گویند که در جریان سال گذشته ۱۴۰۴ خورشیدی، کار ترمیم ۳۲ باب مکتب و مدرسه و اعمار تعمیرات جدید برای سه مکتب در ولسوالی‌های سیغان و یکاولنگ نمبر۱ این. . .

بازگشت به اخبار