خلاصه چند خبر از معارف مرکز و ولایات

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۴ - ۱۱:۱۴
gfjk

پنجشیر
مولوي محمد رحیم ایوب رئیس تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف در یک سفر کاری به ولایت پنجشیر با مولوی غلام ایشان حماس رئیس معارف آن ولایت دیدار و ملاقات نمود.
در نشستی که  دو طرف با هم داشتند،روی بهبود وضعیت عمومی معارف، کیفیت تدریس در مکاتب و مدارس دینی و برخی مسایل مورد علاقه بحث وتبادل نظرکردند.

هرات
مسئولین دفتر ساحوی یکی از  نهاد های همکار با معارف در ولایت هرات با مولانا نوراحمد اسلام جار  والی و مولوی رحمت‌الله جابر رئیس معارف ولایت هرات دیدار و ملاقات نموده و وعده کردند که برای مکاتب آسیب دیده ناشی از زلزله های اخیر در  آن ولایت حدود ۱۵۰ تخته  خیمه توزیع نماید. 
والی و رئیس معارف ولایت هرات هردو از نهاد متذکره تشکری نمودند.

ننگرهار
چادر فضیلت  به سر ۵۰ تن فارغان طبقه اناث مدرسه دینی ام المومنين عايشه بنت ابوبکر صديقه (رضي الله عنها)  شهر جلال آباد  ولایت ننگرهار گذشته شد. 
سخنرانان ضمن تبریکی به فارغان و خانواده های آنان، پیرامون نقش زن در تنظیم جامعه و خانواده ها  صحبت نموده و ایشان را متوجه مسئولیت های شان نمودند.

پروان 
جلسه اصلاح و تکمیل مسوده پلان ملی معارف مبنی بر تحلیل وضعیت تعلیمی و‌ تربیتی سراسر کشور با حضور داشت رئیس معارف و هیئت رهبری ریاست معارف ولایت پروان، در سالون جلسات ریاست معارف آن ولایت تدویر یافت.
 در این جلسه هیئت ریاست پلان وزارت معارف ضمن ارائه معلومات، خواهان  نظریات اشتراک کننده گان در مورد پلان یاد شده  گردید. اشتراک کننده گان روی موضوعات مورد علاقه بحث و گفتگو نمودند.

کابل
مسئولین دعوت و ارشاد ریاست معارف شهر کابل از کارمندان آن ریاست امتحان دینی اخذ نمود.
 قاری عبدالباسط حقانی رئیس معارف شهر کابل می‌گوید این کارمندان در یک حلقه درسی تفسیر قرآن کریم  را آموزش دیده بودند که اینک امتحان آنها به گونه شفاف اخذ گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۵:۷
Background image

اخذ امتحان معیاری برخی مضامین درسی از شاگردان صنوف دهم مکاتب شهر کابل

با توجه به این که، بلند بردن کیفیت درسی و معیاری سازی امتحانات از اولویت های پلان استراتژیک وزارت معارف می باشد. اینک ریاست امتحانات معیاری و ارزیابی و نتایج تعلیمی وزارت معارف حسب پلان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۵:۵
Background image

ایجاد صنوف تعلیمات محلی و تسریعی برای حدود  ۱۰۰۰۰ شاگرد در ولایت جوزجان

ریاست معارف ولایت جوزجان با همکاری نهاد های حمایت کننده، صنوف تعلیمات محلی، تسریعی و تعلیمات قبل از مکتب را در کنار مکاتب و مدارس این ولایت گسترش داده است؛ اقدامی که دسترسی کودکان به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۵:۳
Background image

افتتاح یک باب مکتب در ولایت کندهار به هزینه نزدیک به ۸ میلیون افغانی

ساختمان جدید مکتب اسحاق‌زی در منطقه زمتو، ولسوالی میانشین ولایت کندهار که به هزینه ۷.۹۸ میلیون افغانی از کمک های یک نهاد همکار ساخته شده است که با حضور مسئولین معارف، مقامات ادارات محلی. . .

بازگشت به اخبار