۱،۵ میلیون افغانی عواید ریاست معارف ولایت میدان وردگ در سال ۱۴۰۴

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۹:۱۹
fhdgh

 بر بنیاد اظهارات مقامات ریاست معارف ولایت میدان وردگ، این ریاست در سال پار خورشیدی از بابت توزیع ۷۴۷۷ قطعه شهادتنامه برای فارغان مکاتب آن ولایت، جمعا مبلغ یک میلیون و ۴۹۵ هزارو ۴۰۰ افغانی جمع آوری و عاید کرده است.
آن ها گفتند؛ روند توزیع شهادتنامه ها در حال حاضر بسیار آسان شده و در خواست کننده می تواند شهادتنامه تایید شده خود را در مدت دو روز کاری دریافت نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۹:۵۷
Background image

تعمیر متوسطه درخان در ولایت بدخشان تهداب گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید برای مکتب متوسطه درخان در ولسوالی خاش ولایت بدخشان، طی مجلسی با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس و مسوولین معارف، علماء و متنفذین محل گذاشته شد.
قرار. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۹:۵۵
Background image

جذب۳۷۰ تن اطفال مهاجران به مکاتب شهرکابل

ریاست معارف شهر کابل از۳۷۰ تن اطفال مهاجران عودت‌کننده، غرض شمولیت آن ها به صنوف هفتم، هشتم و نهم، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، مسوولان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۹:۵۱
Background image

در ولایت زابل به هزینه بیش از نیم میلیون افغانی یک مکتب اعمار می شود

سنگ تهداب تعمیر جدید برای مکتب ابتدائیه گلزار در قریه گلزار ولسوالی خاک افغان ولایت زابل، روی ۱.۵ جریب زمین وقف شده از سوی مردم محل، گذاشته شد.
به گفته مسوولان معارف در ولسوالی یاد شده،. . .

بازگشت به اخبار