گزارش هفته‌وار فعالیت های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۰:۴۲
طظزظطز

در هفته گذشته، به هدایت الحاج مولوی جمعه خان "سروری"، رئیس محترم دعوت و ارشاد وزارت معارف، مسئولین این ریاست با مدیران و مسئولین ۸ باب مرکز آموزشی خصوصی در شهر کابل دیدار کردند.
در این دیدارها، مسئولین ریاست دعوت و ارشاد از تطبیق نصاب تعیین‌شده نظارت نمودند و به مسئولین مراکز در مورد تدریس نصاب دعوت و ارشاد، توصیه‌های لازم را ارائه کردند.
همچنان، در هسته مرکزی وزارت معارف، درس‌های دعوت و ارشاد برای تمام کارمندان طبق معمول جریان داشته است.
در عین حال، گزارش‌های دریافت‌شده از ریاست‌های معارف شهر کابل و ولایات نشان می‌دهد که در هفته گذشته درس‌های دعوت و ارشاد برای کارمندان مراکز تعلیمی، طبق جدول زمانی، به صورت منظم ادامه داشته است. چنان‌که در گذشته نیز، وضعیت برخی ریاست‌ها از نزدیک بررسی شده و توصیه‌های لازم برای بهبود عملکرد به آنان ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۸
Background image

جلسه‌ای در مورد دومین طرح سیستم ریاست نتایج و شهادتنامه‌ها وزارت معارف برگزار شد

جلسه‌ای در مورد دومین طرح سیستم ریاست نتایج و شهادتنامه‌های وزارت معارف به ریاست محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق، معین تضمین کیفیت، با حضور نمایندگان وزارت ها و ادارات ذیربط برگزار شد.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۶
Background image

مساعدت مالی مردم به یک مدرسه دینی در ولایت پکتیا

ریاست معارف ولایت پکتیا، می‌گوید که با همکاری مردم محل، مبلغ ۷۴۰ هزار افغانی مساعدت مالی با مدرسه دینی کلیة‌العلوم ولسوالی وزی زدران ولایت پکتیا صورت گرفته است.
به گفته مسئولین معارف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۴
Background image

ایجاد صنف آموزش سواد برای ۱۹ تن هم وطنان کم سواد در ولایت دایکندی 

ریاست معارف ولایت دایکندی برای ۱۹ تن م.جاهدین و محافظان محبس این ولایت صنف سوادآموزی ایجاد و تاسیس نمود.
این برنامه که طی مجلسی با حضور مسئولین معارف و اداره محابس ولایت دایکندی رسمآ. . .

بازگشت به اخبار