وقف یک جریب زمین برای ساخت یک باب مدرسه دینی در ولایت ننگرهار

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۰:۱۴
قثفا

برای دارالحفاظ قریه ارخی ولسوالی گوشته ولایت ننگرهار، یک جریب زمین از سوی مردم متدین محل وقف گردید.
در مراسم واگذاری این زمین، مسئولین معارف، ادارات محلی و دارالحفاظ، علماء و بزرگان  قومی آن محل اشتراک داشتند.
در حین حال یکی از تاجران معارف‌دوست آن ولسوالی وعده سپرد که به زودی ساخت یک اتاق را نیز روی زمین متذکره آغاز خواهد کرد.
رهبری وزارت معارف کشور، از این اقدام نیک و ارزنده افراد معارف‌دوست قدردانی نموده و از آن‌ها سپاسگزاری می کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۴۲
Background image

کارکنان اداری ریاست معارف ولایت بامیان از مزایای سیمینار ارتقای ظرفیت های کاری مستفید شدند

ریاست معارف ولایت بامیان با حمایت یک نهاد خیریه، سیمینار آموزشی یک‌روزه را تحت عنوان «مدیریت آموزشی مؤثر» در مقر این ریاست برگزار کرد.
در این سیمینار مجموعا ۱۰ تن کارمندان اداری هسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۵۷
Background image

سيمینار یک‌روزه درباره معرفی سیستم ثبت الکترونیکی اسناد تقنینی و رهنمودهای وزارت معارف برگزار شد 

سيمینار آموزشی یک‌روزه در مورد معرفی سیستم ثبت الکترونیکی اسناد تقنینی و رهنمودهای وزارت معارف، با حضور رئیس محترم شورای علمی این وزارت، مولوی محمداسحق حقیقی، مسئولان و کارمندان مربوط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۵۵
Background image

اشتراک ۶۶ تن معلمان مکاتب یکی از ولسوالی‌های ولایت بامیان در ورکشاپ آموزشی

در ادامه ورکشاپ های میتودیکی که به هدف بهبود کیفیت آموزش برای معلمان مکاتب سراسر ملک راه اندازی شده، اینک در ولایت بامیان دور چهارم ورکشاپ آموزشی "ترویج آموزش و یادگیری مؤثر" برای ۶۶ تن. . .

بازگشت به اخبار