مساعدت  ۳.۵ میلیون افغانی با یک تعداد نهاد های تعلیمی در ولایت پکتیکا

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۲:۴۴
asfas

به گفته ی مسئولین در ریاست معارف ولایت پکتیکا، در طول سال روان ( ۱۴۰۴خورشیدی ) تا اکنون  از سوی شوراهای والدین، باشندگان و نهادهای خیریه ولسوالی ارگون ولایت یاد شده با مراکز تعلیمی این ولسوالی مبلغ ۳،۵ میلیون افغانی مساعدت شده است.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت پکتیکا، از همکاری مردم ولسوالی ارگون قدردانی نموده، اذعان داشت که وزارت معارف با در نظر گرفتن امکانات موجود تلاش می‌کند مشکلات فعلی مکاتب را حل نماید؛ اما به گفته او، همکاری و حمایت مردم نقش مهمی در تقویت و معیاری‌سازی روند معارف دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۱۳
Background image

برگزاری مراسم اعلام نتایج رقابت علمی صرف و نحو میان طالب‌العلمان دارالعلوم‌ها و مدارس ولایت ارزگان

مراسم اعلام نتایج رقابت علمی در مضامین صرف و نحو میان طالب‌العلمان دارالعلوم‌ها و مدارس، از سوی ریاست معارف ولایت ارزگان برگزار شد.
در این مراسم، محترم الحاج مولوی عصمت‌الله (عاصم)،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۹
Background image

خلاصه اخبار معارف در یک هفته!

1-    غزنی:سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه نوآباد، در ولسوالی واغظ ولایت غزنی، روی زمین وقف شده از سوی مردم محل به مساحت ۱۰ جریب گذاشته شد.
2-    بدخشان :برای لیسه میر فضل‌ الله در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۴
Background image

برای معلمان مکاتب در ولایت هرات کارگاه آموزشی برگزار شد

برای ۱۷۳ تن از معلمان رشته‌های ساینس و ریاضیات مکاتب در ولسوالی‌های گلران، کهسان، گذره، انجیل، شیندند، زاول و مرکز ولایت هرات، کارگاه آموزشی شش‌روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برگزار گردید.. . .

بازگشت به اخبار