مروری بر خبرهای معارف ولایات
بغلان
مولوی محمد نور عزيزی رئیس معارف ولایت بغلان با امين الله رامين یک تن از تاجران آن ولایت دیدار نموده و در مورد تسلیم دهی یک باب متوسطه که از سوی تاجر متذکره در ولسوالی خوست فرنگ ولایت مذکور اعمار گردیده است بحث نمودند.
همچنان:
ریاست معارف ولایت بغلان از نزد ۴۵ تن شاگردان ممتاز مکاتب آن ولایت امتحان ارزیابی اخذ نمود.
در نظر است شاگردان برنده جهت بورسیه های تحصیلی به وزارت معارف معرفی گردند.
دایکندی
جلسه هماهنگی آمران معارف مرکز و ولسوالی های دایکندی تحت نظر قاری عنایت الله سهار رئیس معارف آن ولایت برگزار گردید. در این جلسه روی موضوعات مختلف از جمله دریافت راه های حل مشکلات کاری، عرضه خدمات خوب تعلیمی صحبت و تبادل نظر صورت گرفت.
هکذا:
رئیس معارف ولایت دایکندی در دیدار با نماینده دفتر ساحوی یکی از نهاد های کمک کننده در آن ولایت دیدار و در مورد ترمیم مکاتب تخریب شده و برخی همکاری های دیگر با معارف آن ولایت بحث و گفتگو نمود.
فاریاب
جلسه سکتوری ریاست معارف ولایت فاریاب تحت نظر آمرتعلیم و تربیه ریاست معارف آن ولایت و با اشتراک مسئولین ادارات محلی و نهاد های همکار با معارف برگزارگردید.
