فشرده چند خبر از معارف ولایات

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۹:۴۹
21

- پکتیکا

مساعدت ۱۸ هزار افغانیگی باشند ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا با لیسه بالیش ولسوالی یاد شده، صورت گرفته است که در بخش ترمیم و تجهیز آن لیسه به مصرف رسیده است.

در حین حال به خاطر تامین آب آشامیدنی برای شاگردان و پرسونل ابتدائیه علم گل ولسوالی سروبی ولایت مذکور به هزینه ۳۰ هزار افغانی از سوی شورای تعلیمی مکتب کمک شده است.

- لغمان

حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای ابتدائیه تراگر ولسوالی قرغه‌یی ولایت لغمان به هزینه ۱۰۰ هزار افغانی به کمک مالی محترم نصیب خان مدیر مکتب مذکور، صورت گرفته است.

- لوگر

مساعدت ۵۰ هزار افغانیگی با لیسه سرخ‌آباد ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر از سوی اهالی علم دوست آن ولسوالی صورت گرفته است، که در بخش نصب سیستم آب آشامیدنی برای شاگردان ان مکتب به مصرف رسیده است.

رهبری وزارت معارف کشور از حمایت های مادی و معنوی مردم از نظام تعلیمی کشور استقبال و قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

سنگ تهداب یک مکتب در ولایت جوزجان گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه جنگل‌اریغ وطنی، در ولسوالی مردیان ولایت جوزجان، از سوی مسئولین معارف آن ولایت گذاشته شد.
در مراسمی که به این مناسبت برگزار گردیده بود، محترم الحاج. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۴
Background image

گزارش هفته وار فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

شنبه ۱۴۴۷/۷/۲۰ تا پنجشنبه، ۱۴۴۷/۷/۲۵ هجری قمری (۲۰ تا ۲۵ جدی ۱۴۰۴)

هفته گذشته، کمیته امر به معروف و نهی عن منکر وزارت معارف، سیمینار یک روزه اصلاحی و علمی را برای حدود ۲۶۰ نفر از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰
Background image

مساعدت بیش از ۱.۱ میلیون افغانی با مکاتب در ولایت پکتیکا

در جریان سال تعلیمی ۱۴۰۴، برای ۳۰ باب مکتب ولسوالی سروبی ولایت پکتیکا، به ارزش ۱ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۹۰۰ افغانی از سوی شوراهای والدین، تاجرمحل، جوانان و دیگر نهادهای خیریه کمک صورت. . .

بازگشت به اخبار