عواید ریاست معارف ولایت لوگر در سال جاری بیش از ۱۳ میلیون افغانی شده است

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۵۱
25121

مسئولان ریاست معارف ولایت لوگر می گویند که در یازده ماه امسال (۱۴۰۴ خورشیدی ) در مجموع حدود ۱۳ میلیون و ۱۴۴ هزار و ۵۷۵ افغانی عواید گردآوری نموده است که از بابت؛  توزیع شهادت‌نامه‌ها برای فارغان صنوف دوازدهم و چهاردهم، توزیع فورم‌ها و ثبت‌نام امتحان کانکور عمومی سال ۱۴۰۵، جمع‌آوری مالیات از نهادهای آموزشی خصوصی، فروش وسایل از کار افتاده و داغمه بوده و رسما به خزانه دولت انتقال داده شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۵
Background image

عزیمت رئیس تشکیل وزارت معارف به ولایت بدخشان

محترم مفتی عبدالحلیم حلیمی، رئیس تشکیل وزارت معارف که به هدف پاره ی از امور رسمی به ولایت بدخشان عزیمت کرده است نخست با محترم الحاج مولوی نصرت الله فیضانی، رئیس معارف آن ولایت دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۲
Background image

در ولایت غزنی به مصرف حدود یک میلیون افغانی یک مدرسه دینی اعمار می شود

سنگ تهداب مدرسه بدرالشهدا در قریه خاربلاق ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی با حضور مسوولان معارف و باشندگان محل گذاشته شد.
این مدرسه با همکاری مالی مردم منطقه در زمینی به مساحت ۳جریب اعمار می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۱۰
Background image

اغاز کار ساخت صنف‌های درسی و کتابخانه برای یک مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

کار ساخت اتاق‌های درسی و یک باب کتابخانه برای مدرسه دینی «فیض المدارس حمیدیه» در ولسوالی بکخیل ولایت پکتیکا، به ارزش ۳۵۰ هزار افغانی به همکاری مالی مردم محل آغاز شده است.
محترم مولوی. . .

بازگشت به اخبار