راپور هفتگی کار و فعالیت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۵ - ۱۲:۴۹
tyre
شنبه۱۴۴۶/۳/۱۵ تا پنجشنبه ۱۴۴۶/۳/۲۰ هجری قمری( ۷ تا ۱۲ میزان ۱۴۰۳ هجری شمسی).
هیئت ریاست دعوت‌ و ارشاد وزارت معارف هر یک مولوی بسم الله احسان و اجمل در هفته که گذشت از یک ‌تعداد مکاتب خصوصی ناحیه یازدهم شهر کابل : تیسول، تاج، بیدارگران، آکادمی آسیا، روشنایی علم، آذرخش جوان، بون سای،ستاره نوین و مکتب خصوصی نوین نظارت و امور اداری و تدریسی آن ها را ارزیابی نمودند.
هم چنان مبلغین ریاست دعوت‌و ارشاد برای مسئولین نهاد های ذکر شده در مورد رفع یک تعداد کمبودی های تعلیمی، بهبود کیفی تعلیم و تطبیق مسایل شرعی صحبت های رهنمودی کردند.
در مقابل مسئولین مراکز تعلیمی یاد شده از حضور هیئت به مکاتب شان اظهار خوشی کرده و اطمینان دادند که هدایات هیئت را در امور یومیه خویش تطبیق می کنند.
هکذا مولوی جمعه خان سروری رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف با رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت امربالمعروف ‌‌نهی عن المنکر دیدار و در مورد برخی موضوعات مورد علاقه با هم صحبت نمودند.
هم چنان گزارشات واصله از هسته مرکزی وزارت معارف، حوزه های تعلیمی شهر کابل، ریاست های معارف مرکز و ولایات حاکی از آن است که حسب تقسیم اوقات مطروحه حلقات درسی به طور نورمال جریان داشته و جریان دروس از سوی مبلغین نظارت می شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۵۰
Background image

برگزاری سیمینار آموزش های مسلکی اداری برای کارمندان ریاست معارف ولایت لوگر

برنامه آموزشی دو روزهٔ به هدف ساده‌سازی و اصلاح پروسه‌های اداری برای کارمندان ریاست معارف ولایت لوگر از سوی ریاست اصلاحات اداری و خدمات ملکی ریاست عمومی اداره امور ا.ا. افغانستان راه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۹
Background image

ایجاد ۱۸۸ باب کورس سواد آموزی در ولایت هرات

طی سه ماه اول ۱۴۰۴ به تعداد ۱۸۸ باب کورس سواد آموزی با جذب بیش از ۴۱۵۴ تن سواد‌آموز در مرکز و ولسوالی‌‌های ولایت هرات ایجاد شده است.

محترم مولوی رحمت‌الله جابر، رئیس معارف ولایت هرات،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۷
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای اعضای علمی انکشاف مسلکی معلمین ولایت زابل

ریاست معارف ولایت زابل برای آمرین معارف و شماری از اعضای علمی انکشاف مسلکی معلمین شهر قلات و ولسوالی‌های آن ولایت سیمینار آموزشی یک‌روزهٔ را به منظور تطبیق پلان عملیاتی برگزار کرد.

هدف. . .

بازگشت به اخبار