رئیس معارف ولایت بامیان با معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف دیدار کرد

قاری عنایت الله سهار رئیس معارف ولایت بامیان در دیدار با الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف، در محوریت کارکرد ها، پیشرفت ها و چالش های موجود ریاست معارف ولایت یاد شده با هم ملاقات و تبادل نظر نمودند.
متعاقبا رئیس معارف ولایت بامیان یک سلسله پیشنهادات و مشکلات آن ریاست را با معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف در میان گذاشت.
در مقابل معین تعلیمات اسلامی این وزارت، ضمن ستایش از فعالیت های ریاست معارف ولایت بامیان به رهبری آن ریاست اطمینان داد که پیشنهادات و مشکلات ریاست مذکور را با رهبری وزارت معارف، جهت جستجوی راه های حل، شریک می سازد.
در خاتمه رئیس معارف ولایت بامیان از این که معین تعلیمات اسلامی این وزارت علی الرغم تمام مصروفیت های وظیفوی خویش، ایشان را به حضور پذیرفت، اظهار قدردانی و تشکری نمود.