د کابل ولایت د ولسوالیو پوهنې آمرینو د پوهنې وزارت د سرچینو او ادارې له معین سره وکتل
آمرین معارف ولسوالی های چهارده گانه ولایت کابل در ملاقاتی که با الحاج مولوی صبغت الله وصیل معین منابع و اداره وزارت معارف داشتند، در محوریت موضوعات مرتبط به حوزه کاری خویش اعم از تدریسی، اداری، مالی و تشکیلاتی با هم بحث های مفصل نمودند.
علاوتا در این مجلس مفتی شفیع الله منصور رئیس عمومی اداری، برخی مسئولین و کارشناسان بخش های مربوطه این وزارت نیز حاضر بودند.
ابتداء آمرین معارف ولسوالی ها بالنوبه در مورد پیشرفت ها و چالش ها و سایر فعالیت های ریاست های شان به رهبری وزارت معارف گزارش مختصر ارائه کردند.
سپس معین منابع و اداره وزارت معارف ضمن خوش آمدید آمرین و مسئولین، از زحمات و تلاش های آن ها ابراز قدردانی کرد و با اشاره به تسریع به موقع تطبیق پلان ها و برنامه های وزارت معارف در ولسوالی ها بر هماهنگی و تحکیم روابط در انجام امور تعلیمی،اداری و مالی تاکید نموده، توجه حاضرین را به حفظ ملکیت های معارف، نگهداشت از تعمیرات نهاد های اداری، تدریسی ودیپو ها و جلوگیری از حیف و میل بیت المال معطوف نمود.
موصوف در پیوند به موضوع تشکیلاتی و معضله جا به جایی معلمین مسلکی در شماری از مکاتب، اذعان نمود که، دیده شده در برخی مکاتب تعداد معلمین بیشتر از صنوف درسی بوده در حالی که در بعضی از مکتب ها حتا برای یک تعداد صنوف درسی معلم موجود نیست که ایجاب می نماید تا جهت رفع این نقیصه، تقسیم بندی تشکیلاتی به صورت دقیق و متوازن صورت گیرد.
جلب کمک ها و حمایت های مالی و معنوی سرمایه داران، متنفذین و مردم از سفارشات دیگری بود که از سوی معین منابع و اداره وزارت معارف به مسئولین معارف ولسوالی های ولایت کابل، ارائه شد.
در فرجام آمرین معارف ولسوالی های ولایت کابل نیز ضمن سپاسگزاری از رهبری وزارت معارف که علی الرغم تمام مصروفیت های وظیفوی خویش آن ها به حضور پذیرفت، یک سلسله پیشنهادات، نظریات و مشکلات فرا راه فعالیت های شان را مطرح کردند که از طرف معین منابع و اداره وزارت معارف در زمینه حل مشکلات و تطبیق پیشنهادات آن ها وعده همکاری سپرده شد.
