دیدار هیئت اداره ملی امتحانات از ولایت بدخشان

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۵ - ۱۵:۲۲
sdfg

هیئت اداره ملی امتحانات غرض اتخاذ آمادگی ها و تمهیدات لازم جهت برگزاری امتحان کانکور سال ۱۴۰۳ هجری شمسی در ولایت بدخشان، اینک رهسپار آن ولایت شده و در دیداری که با مسئولین معارف ولایت یاد شده داشت، در محوریت اتخاذ ترتیبات و آمادگی ها برای اخذ امتحان کانکور در ولایت بدخشان با هم ملاقات نمودند.

در این دیدار، هیئت اداره ملی امتحانات مسئولین حوزه های پنج گانه اخذ امتحان کانکور را در ولایت مذکور به مسئولاین ریاست معارف معرفی نموده و خواهان همکاری رهبری ریاست معارف در زمینه شد.

در مقابل رهبری ریاست معارف نیز از همکاری و هماهنگی در اخذ امتحان کانکور به هیئت متذکره اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار