دیدار معین محترم تعلیم تربیه وزارت معارف از لیسه نمونوی سید جمال الدین افغان

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۲۵
طبظطز

محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف به لیسه نمونوی سید جمال الدین افغان رفته و با مسئولان، معلمان و شاگردان آن لیسه از نزدیک دیدار نمود که مورد استقبال گرم آنان قرار گرفت.
معین محترم تعلیم و تربیه این وزارت در صحبت های شان، ارزش، موثریت و اهداف کلی تعلیم و تربیه شاگردان را تشریح نموده، تصریح کرد؛ اساس گذاری این لیسه، نمایانگر اراده قوی، حسن نیت و تعهد عمیق رهبری وزارت معارف به تعلیم اولاد وطن می باشد و از شاگردان خواست تا از این فرصت طلایی استفاده اعظمی نمایند.
هم چنان موصوف افزود: ممکن شما در روز های نخست، نسبت دوری از خانواده ها و دوستان تان به فشار های روحی و روانی مواجه شوید، اما این مبارزه به خاطر یک هدف بزرگ است، شما باید تعهد، اراده و حس خود باوری را در خود هرچه نیرومند تر سازید.
قابل یادد هانیست؛  از جمله  ۲۰۰تن شاگردان نو جذب در این لیسه، هم اکنون به تعداد ۱۶۵ تن آنان بالفعل مصرف دورس شان در لیسه مذکور می باشند که هم زمان با تدریس آن ها،  امکانات و فراهم آموری سهولت های لازم تعلیمی در لیسه یاد شده نیز در حالت تکمیل شدن است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۱۳
Background image

برگزاری مراسم اعلام نتایج رقابت علمی صرف و نحو میان طالب‌العلمان دارالعلوم‌ها و مدارس ولایت ارزگان

مراسم اعلام نتایج رقابت علمی در مضامین صرف و نحو میان طالب‌العلمان دارالعلوم‌ها و مدارس، از سوی ریاست معارف ولایت ارزگان برگزار شد.
در این مراسم، محترم الحاج مولوی عصمت‌الله (عاصم)،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۹
Background image

خلاصه اخبار معارف در یک هفته!

1-    غزنی:سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه نوآباد، در ولسوالی واغظ ولایت غزنی، روی زمین وقف شده از سوی مردم محل به مساحت ۱۰ جریب گذاشته شد.
2-    بدخشان :برای لیسه میر فضل‌ الله در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۴
Background image

برای معلمان مکاتب در ولایت هرات کارگاه آموزشی برگزار شد

برای ۱۷۳ تن از معلمان رشته‌های ساینس و ریاضیات مکاتب در ولسوالی‌های گلران، کهسان، گذره، انجیل، شیندند، زاول و مرکز ولایت هرات، کارگاه آموزشی شش‌روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برگزار گردید.. . .

بازگشت به اخبار