ختم سیمینار هماهنگی و مسلکی واحد های خدماتی ریاست های معارف ولایات

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۱ - ۱۴:۱۳
یسب
سیمینار هماهنگی و مسلکی که چندی پیش از طرف ریاست خدمات وزارت معارف برای کارمندان بخش های خدماتی و اداری ریاست های معارف مرکز و ولایت ها دایر شده بود، اینک پایان یافت.
در مراسم اختتامیه سیمینار مذکور علاوه از استاد حبیب الله خالد رئیس خدمات، الحاج مولوی شهاب الدین ثاقب رئبس عمومی دفتر مقام وزارت، برخی از روئسای مرکزی وزارت معارف و شاملان سیمینار اشتراک داشتند.
در آغاز رئیس دفتر مقام وزارت در سخنان شان راه اندازی هم چو سیمینار ها را جهت ارتقای ظرفیت های کاری کارمندان مهم عنوان نموده و به نیت پاک، اخلاص و مسئولیت پذیری کامل کارمندان تاکید کرد.
سپس رئیس خدمات نیز تدویر سیمینار را برای کارمندان موثر دانسته از آن ها خواست تا از داشته ها و مهارت های سیمینار مذکور استفاده اعظمی نمایند.
شایان ذکر است که: این سیمنار برای ۱۰۵ تن کارمندان خدماتی ریاست های مرکز و ولایات به مدت سه روز ادامه داشته که در آن موضوعاتی چون: شناخت تحویل خانه های معیاری، قید و ثبت الکترونیکی اجناس و لوازم گدام ها و هماهنگی فی مابین ادارات این وزارت، مورد بحث قرار گرفت.
در پایان برای شاملان سیمینار یاد شده از سوی مسئولین تصدیق نامه ها توزیع شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

افتتاح ساختمان جدید یک مدرسه دینی به هزینه ۲ میلیون افغانی در ولایت پکتیکا

ساختمان جدید مدرسه دینی رحمانیه در ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا، که به حمایت مالی تجار و مردم محل به هزینه ۲ میلیون افغانی، بنا یافته با حضور مسئولین معارف آن ولایت در مراسمی گشایش یافت. . . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

ترمیم ۲۷ باب مراکز تعلیمی و اداری وزارت معارف در ولایت بلخ

 به گفته محترم مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف، در سال جاری مالی، ۲۷ پروژه ترمیم مراکز تعلیمی و اداری به هزینه مجموعی ۲۵ میلیون و ۲۶۸ هزار و ۴۵. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۶
Background image

یک صدمین جلسه کمیسیون تدریسات وزارت معارف دایر شد

یک صد مین  جلسه نوبتی کمیسیون تدریسات وزارت معارف به ریاست محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف در حالی برگزار شد که در آن اعضای کمیسیون مذکور و نمایندگان ۱۲ ریاست. . .

بازگشت به اخبار