تعمیر جدید اداری آمریت معارف ولسوالی دایمیرداد ولایت میدان وردگ به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی افتتاح شد

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۵:۱
سب

تعمیر اداری آمریت معارف ولسوالی دایمیرداد ولایت میدان وردگ که با حمایت مالی مردم محل به ارزش ۱ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۵۰۰ افغانی اعمار شده، با حضور مسئولین معارف آن ولایت به بهره‌برداری سپرده شد.

به گفته آمر معارف دایمیرداد، این تعمیر علاوه بر تالار جلسات، دارای شش اتاق اداری و سایر امکانات و لوازم مورد نیاز می باشد.

محترم مولوی محمد عثمان حریت، رئیس معارف آن ولایت ضمن قدردانی از همکاری و مساعدت مردم محل با معارف، اطمینان داد که از جانب ریاست معارف، هرگونه امکانات لازم و همکاری در بخش تقویت تعلیم و تربیه این ولسوالی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۴۵
Background image

معین محترم تعلیم و تربیه وزارت معارف از لیسه عبدالهادی داوی در شهر کابل بازدید کرد

محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف و تیم همراه از لیسه عبدالهادی داوی مربوط ناحیه نهم شهر کابل بازدید و نظارت کرد.
در این بازدید، علاوه بر بررسی امور انکشاف مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۳۲
Background image

تهداب تعمیر جدید یک مدرسه در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مدرسهٔ دینی «نجم المدارس» طی مراسمی در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد. 
این تعمیر که به هزینهٔ نزدیک به یک میلیون افغانی، به حمایت مالی مردم و شورای تعلیمی منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۲۶
Background image

برای یک مکتب در ولایت زابل تعمیر جدید ساخته می شود

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه علی‌داد در ولسوالی خاک افغان ولایت زابل روی قطعه زمین وقف شدهٔ دو جریب از سوی مسوولان معارف آن ولایت گذاشته شد.
این تعمیر به حمایت مالی مردم محل و. . .

بازگشت به اخبار