ترمیم ۲۹ باب مراکز تعلیمی و اداری وزارت معارف در ولایت بلخ

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۲
65465

 به گفته محترم مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف، در سال جاری مالی، ۲۹ پروژه ترمیم مراکز تعلیمی و اداری به هزینه مجموعی ۷ میلیون و ۶۵۶ هزار و۷۷۲ افغانی از بودیجه وزارت معارف و مساعدت نهاد های همکار، در سطح ولایت سمنگان آغاز شده که تا اکنون ۲۷ پروژه آن تکمیل و ۲ پروژه متباقی تحت کار می باشند.
وزارت معارف متعهد به فراهم‌سازی تسهیلات متوازن تعلیمی برای فرزندان وطن در سراسر کشور بوده و در این زمینه خواهان همکاری هم شهروندان علم‌دوست می‌باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۲:۱۴
Background image

برای ساخت یک مکتب در ولایت زابل، ده جریب زمین اهدا شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) در ولسوالی شملزو ولایت زابل به روی قطعه زمین گذاشته شد که از طرف باشندگان این ولسوالی به معارف اهدا شده است.
این تعمیر که با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۲:۱۰
Background image

ساخت یک محراب مسجد برای طلاب یک مدرسه در ولایت پکتیکا

از سوی مردم محل برای مدرسه دینی نورالعلوم در ولسوالی وزی زدران ولایت پکتیا، یک محراب مسجد به هزینه دو میلیون افغانی اعمار می شود که کارهای ساختمانی آن تا پنجاه درصد تکمیل شده است.
محترم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۲:۵
Background image

نصب سیستم های برق آفتابی و آب رسانی برای یک باب مکتب در ولایت لوگر

برای مکتب متوسطه آببازک در ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر، سیستم های برق آفتابی و آب پاک آشامیدنی نصب و فعال شدند که حدود ۴۳ هزار و ۵۰۰ افغانی هزینه برداشته و مصارف آن از طرف مردم محل. . .

بازگشت به اخبار