ترمیم چند باب مکتب به هزینه مجموعی ۳۰۰ هزار افغانی در ولایت کابل

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۵:۳۷
54

از سوی ریاست معارف ولایت کابل با همکاری شوراهای تعلیمی و نهاد های خیریه برای سه باب مکتب در ولسوالی بگرامی ولایت کابل به هزینه مجموعی ۳۰۰ هزار افغانی بازسازی، ترمیم و حفر چاه های آب آشامیدنی صحی صورت گرفته است.

این فعالیت ها شامل: کار بازسازی و ترمیم لیسه قلعه وزیر، حفر یک‌حلقه چاه آب صحی برای لیسه الوخیل و هم چنان ایجاد سیستم دسترسی به آب آشامیدنی صحی در لیسه شهید محمد عارف ظریف می باشد.

وزارت معارف ضمن قدردانی از شوراهای تعلیمی و نهاد های خیریه از متعلمان و پرسونل مراکز تعلیمی کشور می خواهد تا در امر نگهداری و استفاده درست از امکانات و داشته های مراکز تعلیمی خویش کوشا باشند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز ورکشاپ ارتقای ظرفیت برای معلمان مضمون های ساینس و ریاضیات ولایت سمنگان

ریاست معارف ولایت سمنگان به منظور بلندبردن سطح علمی و مسلکی معلمان، ورکشاپ ۶ روزه ارتقای ظرفیت های مسلکی را برای ۴۰ تن معلمین مضامین ساینسی و ریاضیات آن ولایت آغاز کرد.

محترم مولوی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۵:۸
Background image

دیدار هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف با مسئولین معارف و معلمان ولایت پکتیکا

هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، به‌منظور تقویت هرچه بیشتر فعالیت‌های امر بالمعروف و نهی عن المنکر، با مسئولان ریاست معارف و مکاتب مرکز این ولایت، نشست مشترکی را برگزار کرد.
محترم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۵:۴
Background image

ترمیم تعمیر های نهاد های تعلیمی به هزینۀ نزدیک بر ۴ میلیون افغانی در ولایت خوست

 قرار معلومات محترم مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف، درسال جاری ۱۴۰۴ خورشیدی، کار ترمیم و بازسازی تعمیر مدرسه دینی امام ابوحنیفه( رحمه الله علیه) در. . .

بازگشت به اخبار