بازدید از روند بازسازی یک باب مکتب ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۹:۵۵
52145

محترم مولوی شاه‌ جهان ساجد، رئیس معارف ولایت لغمان، به همراه مسئولان آن ریاست از روند بازسازی متوسطه بمبوسین ولسوالی علیشنگ آن ولایت نظارت نمود.

این مکتب قرار است به هزینه ۱ میلیون و ۵۱۰ هزار و ۵۲۹ افغانی از مساعدت های یک نهاد همکار با معارف بازسازی شود که کارهای ترمیماتی آن ظرف یک ماه به اتمام خواهد رسید.

رئیس معارف آن ولایت به استفاده از مواد با کیفیت ساختمانی تاکید کرده و از باشندگان محل خواست تا فرزندان خود را به مکتب بفرستند و علاوه بر کمک‌های مالی، در حفظ و نگهداری مکتب نیز سهم فعال بگیرند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز ورکشاپ ارتقای ظرفیت برای معلمان مضمون های ساینس و ریاضیات ولایت سمنگان

ریاست معارف ولایت سمنگان به منظور بلندبردن سطح علمی و مسلکی معلمان، ورکشاپ ۶ روزه ارتقای ظرفیت های مسلکی را برای ۴۰ تن معلمین مضامین ساینسی و ریاضیات آن ولایت آغاز کرد.

محترم مولوی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۵:۸
Background image

دیدار هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف با مسئولین معارف و معلمان ولایت پکتیکا

هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، به‌منظور تقویت هرچه بیشتر فعالیت‌های امر بالمعروف و نهی عن المنکر، با مسئولان ریاست معارف و مکاتب مرکز این ولایت، نشست مشترکی را برگزار کرد.
محترم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۵:۴
Background image

ترمیم تعمیر های نهاد های تعلیمی به هزینۀ نزدیک بر ۴ میلیون افغانی در ولایت خوست

 قرار معلومات محترم مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف، درسال جاری ۱۴۰۴ خورشیدی، کار ترمیم و بازسازی تعمیر مدرسه دینی امام ابوحنیفه( رحمه الله علیه) در. . .

بازگشت به اخبار