امتحان رقابتی برای ۲۹ بست خالی اداری آمریت های معارف ولسوالی‌های ولایت کابل برگزار شد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۴
ظپزظطز

ریاست معارف ولایت کابل به منظور استخدام افراد شایسته، مسلکی و متعهد، از میان ۲۱۰۴ تن متقاضی برای ۲۹ بست خالی اداری مربوط به آمریت های معارف ولسوالی‌های این ولایت، امتحان رقابتی برگزار کرد.
این امتحان هم زمان در مسجد جامع عبدالرحمن شهر کابل و لیسه قلعه مرادبیگ ولسوالی شکردره ولایت کابل با حضور مسوولان و هیئت‌های نظارتی برگزار شد.
حین بازدید از جریان امتحان یااد شده، محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق، معین تضمین کیفیت وزارت معارف، ضمن قدردانی از مسوولان ریاست معارف ولایت کابل، اظهار داشت که فراهم‌سازی زمینه رقابت آزاد برای جذب افراد مستعد و واجد شرایط، گامی مهم در راستای بهبود و تقویت کیفی نظام آموزشی ملک است.
وی افزود که هدف اساسی این روند، معیاری‌سازی نظام آموزشی، تقویت ظرفیت‌های اداری و ارتقای کیفیت خدمات آموزشی می‌باشد.
در ادامه محترم الحاج مولوی عبدالسلام شعیب، رئیس معارف ولایت کابل، معلومات همه‌جانبه‌ای در مورد روند اعلان بست‌ها، شیوه ثبت‌نام متقاضیان، تهیه فهرست نهایی (شارت‌لیست) و برگزاری امتحان رقابتی ارائه کرد.
موصوف به اشتراک‌کنندگان اطمینان داد که تمامی مراحل این روند با شفافیت کامل، عدالت و بی‌طرفی کامل انجام شده و نتایج امتحان مطابق اصول و مقررات نافذه اعلام خواهد شد.
به گفته مسوولان، استخدام افراد شایسته و مستعد از طریق رقابت آزاد یکی از اولویت‌های اساسی وزارت معارف به شمار می‌رود تا زمینه ارتقای کیفیت و افزایش مؤثریت در نظام آموزشی کشور بیش از پیش فراهم شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۱:۱۷
Background image

شروع کار ساختمانی تعمیر یک مدرسه در ولایت لغمان

کار ساخت تعمیر جدید مدرسه دینی سعد بن ابي وقاص (رضی الله عنه) در قریه ماشکندی ولسوالی فرشغان ولایت لغمان، به هزینه ۱.۵ میلیون افغانی روی قطعه زمین وقف شده از سوی یک تن از اهالی محل آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست ارتقای ظرفیت برای معلمان در ولایت بامیان

نشست شش‌روزه تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۹۳ تن معلمان به صورت جداگانه و هم زمان  در ولسوالی‌ پنجاب( برای ۴۳ تن معلم) و یکاولنگ(برای ۵۰ تن معلم) ولایت بامیان آغاز شد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۵:۴۰
Background image

طی سه ماه اول امسال نزدیک به ۴ میلیون افغانی با معارف ولایت بامیان مساعدت شده است

طبق گزارشات ریاست معارف ولایت بامیان؛ در ربع اول سال ۱۴۰۵ خورشیدی؛ به ارزش مجموعی ۳ میلیون و ۷۵۲ هزار و۳۵۰ افغانی، با شماری از مراکز تعلیمی در مرکز و ولسوالی‌های آن ولایت مساعدت مالی. . .

بازگشت به اخبار