از ۳۰۶ تن اطفال مهاجرین بازگشت‌کننده به وطن، در ولایت پروان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ شد

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۴:۳۷
ظیبسی

ریاست معارف ولایت پروان از ۳۰۶ تن اطفال عودت کننده به کشور، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، مسئولین معارف آن ولایت طی سخنانی گفتند که وزارت معارف همواره در تلاش است تا برای اطفال و نوجوانانی که به کشور بر می گردند، فرصت‌های برابر تعلیمی فراهم کند که امتحان تثبیت سویه تعلیمی نیز یکی از مراحل مهم برای انسجام این روند می‌باشد.

در نظر است تا شاملان امتحان بعد از تثبیت سویه تعلیمی شان غرض ادامه دروس به مکاتب رسمی آن ولایت معرفی شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۵
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجرین عودت کننده به کشور در معارف شهر کابل

ریاست معارف شهر کابل طی سال ۱۴۰۴ تعلیمی در نزدهمین دور امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجرین عودت کننده به کشور، از  ۳۵۰ تن اطفال مهاجر امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
این امتحان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۱
Background image

خلاصه دستاوردهای سه ماه اخیر ریاست معارف ولایت خوست

۱. در ولسوالی اسماعیل‌خیل مندوزی، با همکاری یک نهاد خیریه، به هزینه ۵۵۰ هزار افغانی ۸ صنف درسی ساخته شده است.

۲. با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۳۹۰ تن معلمان کارگاه‌های آموزشی «. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۵۶
Background image

ریاست معارف ولایت سرپل از بیش از ۳۰۰ تن امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد

ریاست معارف ولایت سرپل، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از حدود ۳۰۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

بازگشت به اخبار