آغاز رقابت های مشت زنی شاگردان کلپ معارف

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۵:۲۶
541514

به هدف انتخاب ورزشکاران ممتاز برای تیم ملی مشت زنی، چندی پیش از سوی مسئولان تربیت بدنی ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف مسابقات مشت زنی میان ۲۱ تن شاگردان ورزشکار کلپ معارف در فدراسیون مشت زنی کمیته ملی المپیک دایر گردید.

در نتیجه بعد از انجام رقابت های تنگاتنگ میان شاگردان ورزشکار، از کلپ معارف اسامی نقیب الله در وزن ۷۵ کیلو گرام جایگاه اول، عزیز در وزن ۶۰ کیلو در ردیف دوم و اسامی احمدزی در وزن ۴۸ کیلو در رده سوم این بازی ها قرار گرفت.

برای ورزشکاران برنده این مسابقات از طرف مسئولان ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی این وزارت و کمیته المپیک جوایز و تحایف توزیع شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰
Background image

مساعدت بیش از ۱.۱ میلیون افغانی با مکاتب در ولایت پکتیکا

در جریان سال تعلیمی ۱۴۰۴، برای ۳۰ باب مکتب ولسوالی سروبی ولایت پکتیکا، به ارزش ۱ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۹۰۰ افغانی از سوی شوراهای والدین، تاجرمحل، جوانان و دیگر نهادهای خیریه کمک صورت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۸
Background image

اتمام پروژه های ترمیم و بازسازی چهار باب مکتب در مربوطات ولایت کابل

پروژه‌های ترمیم و بازسازی چهار باب مکتب در ولسوالی‌های چهارآسیاب و موسهی ولایت کابل، تکمیل و با حضور مسئولین معارف ولایت کابل به بهره‌برداری مجدد سپرده شدند. 
پروژه ها شامل ساخت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۱
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای اعضای انکشاف مسلکی معلمین در ولایت پکتیکا

از سوی ریاست معارف ولایت پکتیکا، برای ۱۳۸تن اعضای انکشاف مسلکی معلمین ۲۴ ولسوالی آن ولایت سیمینار  ۹ روزه‌ٔ  آموزشی به حمایت مالی یکی از نهادهای همکار با معارف آغاز شد.
مسؤلان ریاست. . .

بازگشت به اخبار