کمپاین جمع آوری کتب درسی در ولایت سمنگان
درمطابقت به اعلام کمپاین جمع آوری کتاب های درسی از خانه های دانش آموزان در سراسر کشور که به اساس هدایت محترم سرپرست وزارت معارف تحت شعار (جمع آوری کتب خانه به خانه) صورت گرفته، ریاست معارف ولایت سمنگان نیز تا اکنون مؤفق شده به همکاری شاگردان و اولیای آنها ، تجار ملی ، فعالین جامعه مدنی و مردم فرهنگ دوست ولایت سمنگان مجموعاً (13000) جلد کتاب های مضامین مختلف درسی را که در خانه های متعلمان از سال های پیش موجود بوده به منظور توزیع به شاگردانیکه کتاب ندارند جمع آوری نمایند.
از جمله محترم حاجی محمدنعیم (خرم) یکتن از بازرگانان مقیم ولایت سمنگان به تعداد(3000) جلد کتاب درسی را از پول شخصی خویش خریده و برای شاگردان لیسه نسوان کارته مامورین مساعدت نمود.
در محفل توزیع که در مکتب لیسه نسوان کارته مامورین صورت گرفت محترم عبدالمتین (سروری) رئیس معارف ولایت سمنگان این ابتکار رهبری وزارت معارف را ستایش نموده اضافه کردند: ما توانستیم با همکاری دانش آموزان ، خانواده های شان ، فعالین جامعه مدنی و تجار ملی (13000)جلد کتاب های درسی را جمع آوری نموده و برای سایر متعلمان بی بضاعت توزیع نمائیم، که در زمینه از همکاری دست اندرکاران و خصوصاً حاجی صاحب محمد نعیم (خرم) اظهار سپاس و قدردانی می نمایم.
سروری صاحب گفتند:کتاب و درس خواندن می تواند به داشته ها و اندوخته های شاگردان ما بیفزاید و آنان را به قلعه های شامخ پیروزی برساند.
در اخیر توزیع کتاب برای شاگردان صنوف اول ، دوم و سوم توسط رئیس صاحب معارف و سایرین آغاز گردید.
