در حمایت از کمپاین جمع آوری کتاب های درسی 

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۵ - ۸:۳۰

جمع کثیری از جوانان و اهل خبره در ولایت پروان تحت شعار "هدیۀ کتاب، ادای رسالت است" موفق شده اند طی یک و نیم ماه اول امسال به تاسی از فراخوان رهبری وزارت معارف مبنی بر جمع آوری "کتاب های درسی خانه به خانه" توانسته اند در 21 ولایت کشور مجموعاً 25 هزار جلد کتب درسی را جمع آوری نمایند که از جمله به تعداد 9000 جلد آنرا به معارف ولایت پروان غرض استفاده شاگردان مکاتب آن ولایت اهداء نمودند.
عبدالظهور حکیم رئیس معارف ولایت پروان از این اقدام نیک معارف دوستانه جوانان اظهار قدردانی نموده و افزود که با توزیع این کتاب های برای شاگردان، بخشی از مشکلات شاگردان از بابت نبود کتب درسی مرفوع میگردد.
قابل یاد دهانیست که: اخیراً عبدالمتین قدوسی یکتن از اعضای شورای ولایتی پروان نیز به تعداد 324 جلد کتاب های درسی، علمی و داستانی را به ارزش 4300 دالر آمریکایی غرض استفاده شاگردان مکاتب به ریاست معارف آن ولایت مساعدت نموده است که مورد استقبال ریاست معارف این ولایت قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۲:۱
Background image

مساعدت نزدیک به ۴۰ هزار افغانی با یک باب مکتب در ولایت پکتیا

برای مکتب متوسطهٔ سری‌ قلعه مربوط ولسوالی احمدآباد ولایت پکتیا از سوی بزرگان قومی مبلغ ۳۹ هزار و ۲۰۰ افغانی مساعدت مالی صورت گرفته است.
محترم الحاج مولوی عبدالقیوم فاروقی رئیس معارف آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۵۱
Background image

ساخت تعمیرات جدید برای شماری از مکاتب در ولایت جوزجان

اخیرا کار پروژه‌های ترمیماتی و ساختمانی چهار باب مکتب در ولایت جوزجان، به هزینه نزدیک به ۸ میلیون افغانی با حمایت مالی یک اداره همکار تکمیل و با حضور مسوولان معارف و مقامات ولایت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۴۰
Background image

روند نصب سیستم‌های برق آفتابی برای ۸ باب مکتب در ولایت لوگر آغاز شد

این سیستم‌ها که با حمایت مالی یک نهاد کمک‌کننده به هزینه ۳۶ هزار و ۸۰۰ دالرتهیه شده است در نظر است که در ۸ باب مکتب آن ولایت نصب و مورد استفاده قرار گیرند که هر سیستم آن توانایی تولید. . .

بازگشت به اخبار