گزارش هفتگی ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۰:۱۹
4744

تیم های نظارتی این ریاست، روند تدریسی ۶۵ باب مراکز آموزشی ا.مارتی و خصوصی در شهر کابل را مورد نظارت قرار دادند، که در جریان آن تطبیق درست و به‌ موقع نصاب آموزشی، رعایت نظم و انضباط، وضعیت محیط آموزشی، رفتار اخلاقی آموزگاران و دانش‌آموزان، موارد مربوط به سیرت و صورت و سایر ابعاد کیفیت روند آموزشی مورد ارزیابی قرار گرفت
هم چنان، در جریان همین هفته، مسوولان دعوت و ارشاد ریاست‌های معارف ولایت‌های کابل، هرات، ننگرهار، هلمند، فراه، لوگر و کاپیسا در سطح ولسوالی‌ها از روند تدریس در مکاتب ا.مارتی و خصوصی و سایر مراکز آموزشی نظارت به عمل آوردند.
در همین حال، سلسله درس‌های دینی و تربیتی مرتبط با دعوت و ارشاد برای کارکنان هسته مرکزی وزارت معارف نیز ادامه داشت که در آن بر ارزش‌های اسلامی، اخلاق نیکو، مسوولیت‌ پذیری اداری، رعایت رهنمودهای اسلامی و اهمیت رفتار شایسته در محیط کاری تأکید صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۰
Background image

یک باب مکتب در ولایت ننگرهار ترمیم شد

کار ترمیم مکتب ابتدائیه سقاوه در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار که چندی قبل به حمایت مالی مردم محل آغاز شده بود، اینک به هزینه ۵۶ هزار و ۵۰۰ افغانی بازسازی و طی مجلسی با حضور مسوولان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۳:۱۲
Background image

روئسای جدید ریاست‌های تحقیقات علمی و تدارکات وزارت معارف رسماً معرفی شدند

بر اساس پیشنهاد وزارت معارف و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزراء، محترم مولوی عبدالوکیل مدنی، رئیس پیشین تدارکات این وزارت، به‌عنوان رئیس جدید ریاست تحقیقات علمی و محترم محمد عثمان حریت،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

خریداری میز و‌ چوکی برای یک مکتب در ولایت میدان وردگ

برای لیسه امام باقر در ولسوالی جلریز ولایت میدان وردگ، به هزینه ۱۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی اعضای شورای تعلیمی مکتب مذکور، میز و چوکی شاگردان خریداری شده است.

بازگشت به اخبار