با مصرف بیش از ۲ میلیون افغانی سنگ پایه یک مکتب در ولایت بدخشان گذاشته شد

media-moe
شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۴
65151

سنگ تهداب تعمیر جدید لیسه بریخم  در ولسوالی شهربزرگ ولایت بدخشان با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس معارف آن ولایت، طی یک مراسم رسمی به زمین گذاشته شد.
این ساختمان که به‌ گونه پخته و اساسی، با داشتن ۱۲ شعبه درسی به حمایت مالی محترم الحاج تاج محمد یک تن از اشخاص معارف دوست آن منطقه؛ اعمار می شود که هزینه آن بالغ بر دو میلیون افغانی برآورد شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۵۷
Background image

اطلاعیه وزارت معارف 

( درباره آغاز امتحانات سالانه مدارس دینی درجه‌ دار مناطق و ولایات سردسیر  ملک)

بر اساس لایحه وزارت معارف، اینک امتحانات سالانه مدارس دینی درجه‌ دار در مناطق و ولایات سردسیرملک، قرار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۵۴
Background image

برای کارمندان ریاست معارف ولایت غور کارگاه آموزشی برگزار شد

به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی، بهبود کیفیت عمل‌کرد اداری و تقویت فرهنگ پاسخ‌گویی و مسئولیت‌پذیری، برای کارکنان اداری ریاست معارف غور، از سوی اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی کارگاه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۵۳
Background image

توزیع بسته‌های کمک درسی برای شماری از معلمان در ولایت بلخ

به تعداد ۵۸۰ بسته مواد کمک درسی به ارزش مجموعی ۳ میلیون و ۸۸۲ هزار و ۳۲۰ افغانی از حمایت یک نهاد همکار، برای معلمان مکاتب در ولایت بلخ توزیع گردید.
مسئولان در ریاست معارف ولایت بلخ، ضمن. . .

بازگشت به اخبار