دیدار مسئولان ریاست عمومی عواید وزارت مالیه با وزارت معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۳۲
6546

نشستی پیرامون ارائه خدمات معیاری تعلیمی، ایجاد سیستم‌ها و استفاده مؤثر از فرصت‌های عایداتی با حضور رئیس محترم عمومی عواید وزارت مالیه، برخی مسئولان و تیم تخنیکی آن وزارت و هم چنان از جانب وزارت معارف، معین محترم تعلیمات اسلامی، رئیس مالی و حسابی و شماری از رؤسای این وزارت برگزار شد.
نشست با تلاوت آیات مبارک قرآن کریم آغاز شده و متعاقبا محترم الحاج مولوی کرامت‌الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان، از آن ها به‌منظور همکاری‌های همه‌جانبه با وزارت معارف ابراز سپاس کرد و در مورد اهمیت ایجاد سیستم‌ها صحبت کرده و افزود که نظام‌ها زمانی پایدار می‌مانند که همه ادارات به‌صورت هماهنگ با هم فعالیت نمایند.
در ادامه، رئیس محترم عمومی عواید وزارت مالیه به مسئولان وزارت معارف اطمینان همکاری کامل داد و اظهار داشت که آنان آماده‌اند در بخش‌های مربوط به وزارت معارف از جمله در زمینه تجهیزات، مشکل کمبود استادان و یا سایر بخش‌های مرتبط، هر نوع همکاری لازم را انجام دهند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۲:۳۵
Background image

اهدای ۲۱ پایه خیمه به ریاست معارف ولایت لوگر

به تعداد ۲۱ پایه خیمه به ارزش مجموعی حدود ۳۰ هزار دالر آمریکایی، از سوی یک نهاد همکار به ریاست معارف ولایت لوگر اهدا شده است.
خیمه‌های یادشده به مکاتب سطح شهر و ولسوالی‌های ولایت مذکور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۲:۳۳
Background image

برای یک مدرسه دینی در ولایت بدخشان یک حلقه چاه آب آشامیدنی حفر شد

به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی وایجاد سهولت برای شاگردان مدرسه دینی سرور کائنات (صلی‌الله‌علیه‌وسلم) در ولسوالی شهر بزرگ ولایت بدخشان، یک حلقه چاه آب آشامیدنی به هزینه ۷۰ هزار افغانی از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۳۱
Background image

آغاز کارگاه‌های ۳ روزه و ۱۲ روزه ارتقای ظرفیت در شماری از ولایت‌های ملک

کارگاه‌های آموزشی ۳ روزه و ۱۲ روزه تحت عنوان (ترویج آموزش و یادگیری مؤثر) برای بیش از ۸۰۰ تن از آمران، مدیران، سرمعلمان و معلمان مکاتب در ولایت‌های فاریاب، بغلان و سرپل آغاز گردید.
مسوو. . .

بازگشت به اخبار