ایجاد صنف آموزش سواد برای ۱۹ تن هم وطنان کم سواد در ولایت دایکندی 

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۴
zfasf

ریاست معارف ولایت دایکندی برای ۱۹ تن م.جاهدین و محافظان محبس این ولایت صنف سوادآموزی ایجاد و تاسیس نمود.
این برنامه که طی مجلسی با حضور مسئولین معارف و اداره محابس ولایت دایکندی رسمآ افتتاح گرديد، سخنرانان هرکدام پیرامون اهمیت علم و سواد به تفصیل صحبت کرده و علاقه‌مندان علم را به فراگیری سواد و ادامه دروس‌ تشویق بیشتر نمودند. 
گفتنی است برای سواد آموزان کتب‌ درسی و مواد ممد درسی‌ شامل قرطاسيه نیز  توزیع شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۸
Background image

خلاصه چند خبر از معارف ولایات

- پنجشیر:
به تعداد ۱۹۸ جلد کتاب درسی، یک پایه کامپیوتر نوع (DELL) معۀ یک پایه پرنتر به ارزش مجموعی ۲۵ هزار افغانی، از سوی یک تن از اشخاص معارف دوست برای لیسه بی‌بی آمنه در مرکز ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

با مصرف بیش از ۲ میلیون افغانی سنگ پایه یک مکتب در ولایت بدخشان گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید لیسه بریخم  در ولسوالی شهربزرگ ولایت بدخشان با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس معارف آن ولایت، طی یک مراسم رسمی به زمین گذاشته شد.
این ساختمان که به‌. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۱:۳۳
Background image

برگزاری امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشته در ولایت خوست

ریاست معارف ولایت خوست در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی، امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشت کننده به وطن را برگزار کرد که در مجموع، ۸۶۴ تن آن ها به مکاتب و ۳۵ تن به مدارس دینی. . .

بازگشت به اخبار