ایجاد سهولت برق آفتابی به هزینه ۲۰۰ هزار افغانی برای یک باب مکتب در ولایت پکتیکا

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۵:۲
ظزظط

برای لیسه علی‌بابا، از مربوطات شهر شرنه، مرکز ولایت پکتیکا، به حمایت مالی یکی از نهادهای همکار و ریاست امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، سیستم برق آفتابی فعال گردیده و به بهره‌برداری سپرده شد.
این سیستم که به ارزش ۲۰۰ هزار افغانی ساخته شده است، توانایی تولید ۸ کیلووات برق را دارد و به‌منظور رفع نیازهای برقی لیسه مذکور، نصب گردیده است.
مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت پکتیکا، در این مورد گفت که با فعال شدن سیستم برق آفتابی، نه تنها مشکل برق شاگردان حل می‌شود، بلکه در روند آموزشی نیز تغییرات مثبتی به میان می‌آید.
او افزود که این سیستم سطح کیفیت تعلیم شاگردان را بالا می‌برد و تمام نیازهای برقی لیسه را به‌گونه کامل رفع می‌سازد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۵:۴
Background image

ملاقات هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف با مسئولان ریاست معارف و مکاتب ولایت خوست

هیئت اعزامی ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف به سرپرستی محترم مولوی بسم الله حسان به‌منظور تقویت هرچه بیشتر فعالیت‌های امر بالمعروف و نهی عن المنکر، با مسئولان ریاست معارف و مکاتب ا.مارتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۵:۱
Background image

پروژه های ساخت و ترمیم مراکز تعلیمی به مصرف بالغ بر یک میلیارد  افغانی درچهار ولایت

طبق گفتۀ محترم مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف؛ حسب پلان آن ریاست و فیصله رهبری محترم این وزارت، تیم انجنیران این ریاست جهت نظارت ازروند تطبیق پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۸
Background image

ترمیم ۵  باب مرکز تعلیمی و اداری معارف بالغ بر ۶ میلیون افغانی در ولایت فاریاب

 طبق گزارشات ریاست حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف، درسال جاری ۱۴۰۴ خورشیدی کار ساختمانی ۴ باب مرکز تعلیمی و یک باب تعمیر اداری به هزینه مجموعی۶ میلیون و ۳۲۷ هزار و ۳۲۱ افغانی. . .

بازگشت به اخبار