۹۷ مین جلسه کمیسیون تدریسات وزارت معارف دایر شد

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۱:۴۳
56146541

۹۷ مین  جلسه نوبتی کمیسیون تدریسات وزارت معارف به ریاست محترم مولوی اول گل ایوبی رئیس عمومی نصاب و انکشاف مسلکی و کفیل معینیت تعلیم و تربیه وزارت معارف در حالی برگزار شد که در آن اعضای کمیسیون مذکور و نمایندگان ۱۲ ریاست های ذیربط  مرکزی نیز حضور داشتند.
در آغاز طبق اجندای جلسه، بحث‌ها در مورد مسایل  تعلیمی و تربیی انجام شد و اعضا بالنوبه نظرات خود را در مورد مسائل مطرح شده با شرکت‌کنندگان جلسه در میان گذاشتند.
هم چنین در این جلسه، بحث‌های مفصلی در مورد مشکلات و خواسته‌های مراجعین صورت گرفت که در موارد بحث شده، نتایج حدود ۳۰ تصمیم گرفته شده،  غرض اجراآت به مراجع ذیصلاح آن ارسال شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه از اطفال مهاجران عودت کننده در ولایت لوگر

ریاست معارف ولایت لوگر به منظور تثبیت سطح تعلیمی اطفال مهاجران عودت کننده، از ۵۶ تن آنان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
امتحان مذکور به گونه شفاف و عادلانه اخذ گردید و قرار است اطفال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۷
Background image

بازدید هیئت وزارت معارف از روند نظارت و ارزیابی در ریاست معارف بدخشان

محترم مولوی غلام‌ ربی ربانی، رئیس نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی وزارت معارف، همراه با هیئت موظف معینیت تضمین کیفیت، به‌ منظور بررسی روند نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی، شناسایی مشکلات موجود و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۶
Background image

خلاصه چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- سمنگان:
مساعدت مبلغ ۵۰ هزار افغانی از سوی مردم محل با لیسه ایبک در مرکز ولایت سمنگان.

- ننگرهار:
اعمار دیوار احاطه آمریت معارف شینواری به هزینه ۸۰ هزار افغانی از سوی شماری از اشخاص. . .

بازگشت به اخبار