برنامۀ آموزش‌های مسلکی برای ۴۲ تن آموزگار در ولایت ننگرهار آغاز شد

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۴:۵۵
سظطزطظ

ورکشاپ آموزشی یک روزه به هدف ارتقای ظرفیت‌های مسلکی معلمین مکاتب ولسوالی شیرزاد ولایت ننگرهار، با همکاری مالی و تخنیکی یک نهاد همکار راه‌اندازی شد.  
این ورکشاپ برای ۴۲ تن آموزگاران ۶ مکتب ولسوالی شیر زاد آن ولایت در نظر گرفته شده و هدف آن آشنایی آموزگاران با میتودهای نوین تدریس به منظور ارتقای کیفیت آموزشی شاگردان می‌باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۵
Background image

سفر هیئت ریاست تعلیمات خصوصی وزارت معارف به ولایت هرات

هیئتی به رهبری محترم  قاری عبدالباسط حقانی، رئیس تعلیمات خصوصی وزارت معارف به منظور بازدید و نظارت از مکاتب و مراکز آموزشی خصوصی وارد ولایت هرات گردید.
هیئت نخست با محترم مولوی محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز کار ساخت تعمیر جدید برای یک مدرسه دینی در ولایت لوگر

کار اعمار یک ساختمان جدید برای مدرسه دینی انوار محمدیه در منطقه باغک ولسوالی ازره ولایت لوگر به هزینه ۵۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل روی نیم جریب زمین وقف شده آغاز شد.
ساختمان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۷
Background image

فعالیت‌های ۱۴۴ عضو علمی حوزه‌های تعلیمی شهر کابل ارزیابی شد

فعالیت‌ها و عملکردهای ۱۴۴ عضو علمی انکشاف مسلکی مربوط به حوزه‌های تعلیمی شهر کابل، از سوی ریاست تربیه معلم و انکشاف مسلکی وزارت معارف، ارزیابی شده و شماری از آنان به دلیل فعالیت‌ها و. . .

بازگشت به اخبار