ایجاد و افتتاح کتابخانه سیار با داشتن بیش از ۷۰۰ جلد کتاب در ولایت بامیان

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۵:۲۹
په بامیان ولایت کې له ۷۰۰ ټوکو څخه زیاتو کتابونو سره ګرځنده کتابتون تاسیس او پرانیستل شو

ریاست معارف ولایت بامیان با حضور محترم الحاج مولوی عبدالله سرحدی والی بامیان، رئیس و مسئولین معارف و سایرادارات محلی، معلمین و شاگردان مکاتب، کتابخانه مجهز سیار را در ولایت بامیان با حمایت یک نهاد خیریه ایجاد و به بهره برداری سپردند.

این کتابخانه با داشتن بیش از ۷۰۰ جلد کتاب های دینی و مطالعوی در ولایت بامیان جهت ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی جوانان و هم چنان بالا بردن سطح علمی شاگردان مکاتب، ایجاد و افتتاح گردید.

والی بامیان در این مراسم، ضمن تقدیر از ایجاد این کتابخانه، تصریح کرد: ایجاد چنین برنامه ها برای بلند بردن سطح آگاهی و دانش علمی شاگردان و جوانان بی نهایت مؤثر می باشد.

از سوی دیگر مسئولین ریاست معارف ولایت بامیان نیز این برنامه را برای رشد استعداد های جوانان و بلند بردن سطح دانایی دینی و علمی آن ها مهم دانسته و گفتند که همیشه تلاش می ورزند تا برنامه های آموزشی و توسعوی را برای رشد کمی و کیفی معارف در آن ولایت فراهم نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار