نشست با شکوه به مناسبت نزول پربرکت قرآن عظیم الشان در وزارت معارف

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۲:۵۳
12

اینک از سوی معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، مراسم با شکوهی به مناسبت نزول مبارک قرآنکریم دایر گردید.
در مراسم مذکور که علاوه از مولوی عبدالرزاق صدیق رئیس مدارس و دارالحفاظ های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف و مسئولین آن معینیت، شماری از استادان ، علمای کرام و طالب العلمان هم حاضر بودند با تلاوت آیاتی چند از کلام الهی آغاز شد.
سپس رئیس مدارس و دارلحفاظ های وزارت معارف اشتراک مسئولین، علماء و حاضرین در محفل را خیر مقدم گفته، پیرامون عظمت نزول قرآن کریم و فضایل رمضان المبارک صحبت نمود و تصریح کرد: قران عظیم الشان کتابی است که ما به واسطه آن در دنیا و آخرت به کامیابی می رسیم.
هکذا وی به آموختن مکمل این کتاب با عظمت همه را رهنمایی نموده، اضافه کرد: اولا برما لازم است تا قرآن کریم را آموخته و بعدا در امور یومیه خویش به آن عمل نمائیم.
بالنوبه مفتی عبدالولی سداد رئیس نظارت و ارزیابی وزارت معارف نیز در سخنانی در پیوند به نزول مبارک قران کریم صحبت های تفصیلی نموده و به عملی کردن احکام آن تاکید نمود.
هم چنان در جریان این مجلس از طرف یک تعداد قاریان جید در رابطه به تجوید و قرائت قران کریم معلومات داده و به صدای طلایی خویش آیاتی چند از کلام الله مجید را تلاوت نمودند که به فضای مجلس رنگینی خاص بخشید.
مراسم مذکور با قرائت دعائیه خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار