معرفی سیستم « برید » از طریق آنلاین با روئسای معارف ولایات جنوب و جنوب غرب کشور

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲ - ۱۰:۱۵
sdfghj
در جلسه که به گونه آنلاین به هدف بیان و ارائه معلومات در مورد کارکرد سیستم برید( سیستم الکترنیکی حفظ و ارسال اسناد) با رئیسان معارف ولایات جنوب و جنوب غرب کشور از سوی ریاست عمومی انسجام امور ولایتی دایر گردیده بود، الحاج قاری سیف الله آخندزاده رئیس تکنالوژی معلوماتی وزارت معارف با اشاره به مزایا و خوبی های سیستم یاد شده، تصریح کرد: سیستم « برید » به منظور حفظ و ارسال به موقع اسناد، مکاتیب، گزارشات کاری ریاست های معارف، ارسال هدایات رهبری وزارت معارف از مرکز به ولایات و برعکس آن، اخذ گزارشات ریاست های معارف بدون ضیاع وقت و جلوگیری از سرگردانی مراجعین، در چوکات وزارت معارف با ولایات ایجاد گردیده است.
متعاقبا از طرف کارمندان تخنیکی ریاست عمومی انسجام امور ولایتی این وزارت، پیرامون بخش های تخنیکی سیستم یاد شده معلومات داده شد.
سپس در ادامه این ویدیو کنفرانس، از طرف مسئولین معارف ولایات نیز سئوالات در مورد چگونگی و کارکرد سیستم متذکره مطرح گردید که از طرف کارشناسان پاسخ داده شد.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

آغاز روند توزیع کتاب‌های درسی برای ۲۸۸ مکتب در ولایت لوگر

برای ۲۸۸ مکتب مربوط به ریاست معارف ولایت لوگر، روند توزیع کتاب‌های درسی و مواد آموزشی برای معلمان و شاگردان اصناف اصولی، به ارزش بیش از ۳۱ میلیون افغانی آغاز شده است.

این کتاب‌ها و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش هفتگی فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

طبق هدایت محترم مولوی جمعه‌خان «سروری»، رئیس ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، تیم نظارتی این ریاست طی هفته گذشته با مدیران و مسئولان پنج مکتب رسمی و خصوصی واقع در ناحیه پنجم تعلیمی شهر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۲۳
Background image

‎پایان کارسیمینار آموزشی به مربیان تربیت بدنی مکاتب شهر کابل

‎ ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، به هدف ارتقای ظرفیت های ورزشی مربیان و معلمین تربیت بدنی مکاتب شهر کابل،سیمینار آموزشی را در رشته های والیبال و فوتسال برای ۳۰ تن معلمین ورزش. . .

بازگشت به اخبار