بازدید هئیت عالی رتبه وزارت معارف از ریاست معارف ولایت بلخ

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۳۰ - ۱۲:۱۹
125

هیئتی بلند رتبه معینیت منابع و اداره وزارت معارف تحت ریاست مولوی سید حفیظ الله رئیس خدمات این وزارت غرض بررسی بودجه مالی ریاست معارف ولایت بلخ، وارد آن ولایت شده اند.
هیئت در حالی که الحاج مولوی عبدالجلیل شهید خیل رئیس معارف آن ولایت نیز حاضر بود با رهبری مقام ولایت و مستوفیت ولایت بلخ دیدار و ملاقات نمود. این دیدار که در محوریت فعالیت های ریاست معارف و چگونگی تطبیق بودجه آن ریاست صورت گرفت، در رابطه به آن بحث های مفصل صورت گرفته، کارکرد های ریاست معارف را در پیوند به صرفه جویی از بودیجه قناعت بخش ارزیابی نمودند و در ارتباط به رفع نواقص کاری مشوره های لازم صورت گرفت.
در ادامه مسئولین مقام ولایت و رهبری مستوفیت ولایت یاد شده در جهت حمایت از تطبیق برنامه های ریاست معارف تجدید آمادگی نموده و به همکاری های دوامدار نهاد های خویش از معارف تعهد نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۹
Background image

وزیر معارف طی یک سفر رسمی وارد ولایت هلمند گردید

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف ام/ارت اسلامی افغانستان، و هیأت همراه شان در یک سفر رسمی به ولایت هلمند عزیمت نموده و با محترم الحاج مولوی امان‌الدین منصور، والی آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۷
Background image

برگزاری دور دوم کارگاه‌های ارتقای ظرفیت برای شماری از معلمان و سرمعلمان در ولایت غزنی

دومین دور کارگاه‌های آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۱۲۰ تن از مدیران، سرمعلمان و معلمان مکاتب ولسوالی‌های گیرو، اندر و زنخان ولایت غزنی آغاز گردید.
اشتراک کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۳
Background image

آغاز کار ساخت تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت میدان وردک

کار ساخت‌ تعمیر جدید برای مکتب ابتدائیه بهرام ممرک در ولسوالی مرکز بهسود، به ارزش حدود ۹۰۰ هزار افغانی، به تاریخ ۳۱ سنبله سال جاری آغاز شده است.
هزینه ساخت این تعمیر از سوی مردم معارف. . .

بازگشت به اخبار