تهداب گذاری یک باب دارالعلوم در ولایت هلمند 

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۰:۱۸
123

طی مراسمي بزرگی با اشتراک هیئت رهبری ریاست معارف، مسئولین ادارات ملکی و نظامی، علمای کرام و متنفذین قومی ولايت هلمند سنگ تهداب دارالعلوم  محمودیه در ولسوالی سنگین ولایت هلمند گذاشته شد.
این دارالعلوم در مساحت ١٠ و نيم  جریب زمین اعمار میگردد که زمين مذكور از سوی حاجي سيف الله اكا يك  تن از تاجران ملی آن ولايت به معارف اهدا گردیده است.
 هزینه مجموعي ساخت آن٤٠٠ هزار دالر آمریکایی تخمین شده که قرار است پول آنرا حاجي نظر محمد اكا یک تن از تاجران دیگر ولايت ياد شده  پرداخت نمايد. 
مولوی فدامحمد منصور مسئول این دارالعلوم می‎گوید: دارالعلوم یاد شده در دو بلاک دوطبقه یی به صورت پخته و أساسي إعمار مي شود كه داراي یک محراب  مسجدجامع، فضاي سبز همراه با محلات مطالعوی و تفریحی در پارك مذكور ساخته خواهد شد که در یک زمان، ظرفیت ٣٥٠  شاگرد را دارا می‎باشد.
مولوی محمد عوض انصاری رئیس معارف ولایت هلمند، ضمن اظهار تشکراز تاجران معارف پرور کشور، افزوده است که کارساختمانی این مرکز دینی توسط تیم انجنيری ریاست معارف هلمند عملی خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار