مروری بر چند خبر کوتاه از معارف ولایات

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۴/۲۱ - ۱۴:۳۵
123

پروان

جلسه سکتوری ریاست معارف ولایت پروان برگزار گردید.  
در این جلسه ادارات همکار راپور فعالیت ها و دستاورد های موجود شان را ارائه و برنامه های آینده خود را نیز با اعضای مجلس شریک نمودند. 
مفتی محمد حسن حقانی رئیس معارف آن ولایت از شاملان مجلس خواست تا در جهت تطبیق پلان های مطروحه با آن ریاست، همکاری تنگاتنگ داشته باشند.

کندز

الحاج محمد اسمعیل ابو احمد رئیس معارف ولایت کندز از امور اداری، تدریسی و فعالیت  لیلیه مدرسه ج/هادی آن ولایت نظارت کرده به مسئولین هدایت داد تا روی بلند رفتن کیفیت درسی سعی و تلاش جدی نموده و در مصارف لیلیه و سایر بخش ها صرفه جویی کنند. 

پنچشیر

آمریت تعلیمات اسلامی ریاست معارف پنجشیر، طی نشست مشورتی با مسئولین مربوطه، روی تسریع امور اداری و به کارگیری تدریس شاگرد محور، ایجاد تسهیلات در روند کاری، ارتقای ظرفیت معلمین و استادان، تطبیق ساختار تشکیلاتی و ایجاد مدارس جدید درتمام ولسوالی های آن ولایت بحث و تبادل نظر نمود.

لوگر

جلسه سکتوری ریاست معارف ولایت لوگر تحت نظر مولوی جنت گل عزیز رئیس معارف آن ولایت با اشتراک نماینده گان ۱۲ نهاد ا/مارتی و همکار برگزار گردید. 
در این نشست، مسئولین ادارات و نهادهای همکار با معارف لوگر، پلان های اجرا شده و برنامه های روی دست داشته شان را ارایه نموده و خواهان فراهم سازی تسهیلات کاری گردیدند. 
رهبری ریاست معارف آن ولایت از همکاری نهادهای یاد شده قدردانی نمود و از آنان خواست تا فعالیت های شان را در هماهنگی با ریاست معارف اجراء نمایند.

لغمان

آمریت معارف ولسوالی علینگار و لایت لغمان طی جلسه ی  با آمران و مدیران مکاتب آن ولسوالی،  با آنها روی مسایل ضروری بحث کرده و در راستای مشکلات معاشات معلمین هدایت داد.
 

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۵۹
Background image

ارزیابی پروژه اعمار تعمیر جدید یک مکتب در شهر کابل از سوی رئیس  حفظ ومراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف

محترم مولوی محمداسحاق مقدس، رئیس حفظ ومراقبت تا‌سیسات و املاک وزارت معارف وهئیت تخنیکی همراه شان از پروژه اعمار تعمیر سه منزله ۲۴صنفی لیسه قلعه حشمت خان در ناحیه هشتم شهر کابل نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۶
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای شماری از آمران، مدیران و مهتممان مدارس در ولایت کنر

برنامه آموزشی ده‌روزهٔ از سوی ریاست عمومی کارکنان وزارت معارف، برای ۱۸۳ تن از آمران، مدیران و مهتممان مدارس ولایت کنر آغاز شد.
توقع می رود که با برگزاری برنامه مذکور کیفیت اداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۴
Background image

ایجاد و نصب سیستم برق خورشیدی برای یک مکتب در ولایت هرات

به‌منظور تقویت و بهبود روند تعلیم و تربیه برای لیسهٔ مولانا واعظ کاشفی در ولسوالی شیندند ولایت هرات، به ارزش بیش از ۱۴۰ هزار افغانی، سیستم برق خورشیدی در لیسه مذکور فعال گردید.
محترم. . .

بازگشت به اخبار