چند خبر از کار و فعالیت ریاست معارف ولایات

media-moe
شنبه ۱۴۰۲/۳/۲۰ - ۱۶:۲۶
له ولایتونو څخه د پوهنې خبرونه

ننگرهار

مفتی حبيب حضرت حقانی رئیس معارف ولایت ننگرهار، از امور اداری و تدریسی لیسه سور داک ولسوالی خوگیانی آن ولایت نظارت به عمل آورد.
موصوف در این دیدار مشکلات معلمان و دانش آموزان لیسه یاد شده را استماع و در راستای حل آنها تعهد سپرد.
گفتنی است که؛ لیسه متذکره از سال‏های متمادی بدین‏ سو غیر فعال بوده که اخیر به حمایت ریاست معارف و همکاری مردم  دوباره فعال گردید.

پروان

مفتی محمد حسن حقاني رئیس معارف ولایت پروان با آمران ادارات مرکزی و ولسوالی های آن ریاست تشکیل جلسه داد و در جهت بهبود امور آموزشی در مکاتب و مدارس آن ولایت با آنان صحبت نمود.

لوگر

 آمر معارف ولسوالی برکی برک ولایت لوگر، طی جلسه یی با آمران و مدیران ۴۵ باب مکتب  آن ولسوالی در مورد جمع آوری احصائیه معلمان، کارمندان و دانش آموزان به آنها معلومات و هدایت داد.

بلخ

 آمرمعارف ولسوال مارمل، در یک جلسه کار با کارمندان تحت اثرخویش، از آنان خواست تا در بلند بردن سطح دانش شاگردان و برخی مسایل مرتبط به آموزش تلاش جدی نمایند.

▪ همچنان؛ آمرمعارف ولسوالی دهدادی در جلسه اداری آن ولسوالی که تحت نظر مولوی اسلام الدین خالد ولسوال ولسوالی متذکره دایر گردیده بود، اشتراک و در ارتباط به فعالیت‏ ها، مشکلات و ضروریات معارف آن ولسوالی صحبت نمود.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۳:۴
Background image

سال نو تعلیمی در سراسر ملک به گونه رسمی آغاز شد

طبق گزارشات واصله از ریاست معارف ولایت ها، سال جدید تعلیمی در ولایت ها و مناطق سردسیر کشور طی مراسم های خاص با حضور مسئولان معارف، مقامات ادارات ولایتی ا.مارت اسلامی، علمای کرام،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۲:۵۴
Background image

سال نو تعلیمی ۱۴۰۵ شمسی رسما در سراسر ملک آغاز شد

سال نو آموزشی ۱۴۰۵ خورشیدی با حضور رهبری محترم وزارت معارف، مقامات محترم عالی رتبه و شماری از اعضای محترم کابینه ا.مارت اسلامی افغانستان، مهمانان، علمای کرام، استادان و معلمان، شاگردان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۵۶
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به عدم قناعت طلاب از نتایج امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی کشور

بدین وسیله به اطلاع آن عده طالبان العلم مدارس دینی کشور که امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه. . .

بازگشت به اخبار