ارایه گزارش سال مالی ۱۳۹۹ ریاست معارف لغمان

media-moe
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷ - ۹:۱
د لغمان ولایت پوهنې ریاست د ۱۳۹۹ کال کاري راپور له رسنیو سره شریک کړ

وزارت معارف، لغمان: عبدالله حمیدی رئیس معارف ولایت لغمان در تالار مقام آن ولایت گزارش کارکردها وفعالیت های یکساله ریاست معارف ولایت متذکره را با رسانه ها همگانی ساخت.

در نشست مطبوعاتی که ضمن رییس ورهبری ریاست معارف ولایت لغمان حضور داشتند، رحمت الله یارمل والی ومعاونان مقام ولایت لغمان، مسوولان ادارات ملکی ونظامی، شماری از علمای کرام وبزرگان قومی، نمایندگان جامعه مدنی وخبرنگاران رسانه ها نیز اشتراک داشتند.

عبدالله حمیدی رییس معارف ولایت یاد شده دستاوردها وچالش های موجوده فرا راه معارف لغمان را یکایک بر شمرده و ازحمایت رهبری مقام ولایت و اهالی شریف ولایت لغمان درجهت تطبیق برنامه ها وپلان های مطروحه وزارت معارف به هدف بهبود وضعیت آموزشی در آن ولایت قدر دانی نمود.

در ادامه رحمت الله یارمل والی ولایت، کار وفعالیت ریاست معارف را خوب ارزیابی کرده و در راستای تطبیق پلانهای سال جدید تعلیمی وعده هر گونه همکاری را به ریاست معارف سپرد.

در خاتمه سوالات از جانب خبرنگاران وشاملان مجلس مطرح گردید که از سوی رهبری ریاست معارف به آن پاسخ های قناعت بخش ارایه گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۲:۱
Background image

مساعدت نزدیک به ۴۰ هزار افغانی با یک باب مکتب در ولایت پکتیا

برای مکتب متوسطهٔ سری‌ قلعه مربوط ولسوالی احمدآباد ولایت پکتیا از سوی بزرگان قومی مبلغ ۳۹ هزار و ۲۰۰ افغانی مساعدت مالی صورت گرفته است.
محترم الحاج مولوی عبدالقیوم فاروقی رئیس معارف آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۵۱
Background image

ساخت تعمیرات جدید برای شماری از مکاتب در ولایت جوزجان

اخیرا کار پروژه‌های ترمیماتی و ساختمانی چهار باب مکتب در ولایت جوزجان، به هزینه نزدیک به ۸ میلیون افغانی با حمایت مالی یک اداره همکار تکمیل و با حضور مسوولان معارف و مقامات ولایت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۴۰
Background image

روند نصب سیستم‌های برق آفتابی برای ۸ باب مکتب در ولایت لوگر آغاز شد

این سیستم‌ها که با حمایت مالی یک نهاد کمک‌کننده به هزینه ۳۶ هزار و ۸۰۰ دالرتهیه شده است در نظر است که در ۸ باب مکتب آن ولایت نصب و مورد استفاده قرار گیرند که هر سیستم آن توانایی تولید. . .

بازگشت به اخبار