آزمون رقابتی بست سوم و چهارم آمریت های معارف در ولایت غور برگزار شد

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۵ - ۱۰:۵۲

وزارت معارف_غور: آزمون رقابتی ۱۲ بست سوم و چهارم آمریت‌های معارف و مدیریت مکاتب ولسوالی دولینه، لعل وسر جنگل ، تیوره و فیروزکوه ولایت غور با حضورداشت استاد احمد صابر نوری رییس معارف ولایت غور و جمعی کثیری از مسوولان و نمایندگان نهاد های زیربط اخذ گردید .
استاد احمد صابر نوری با اظهار قدردانی از اشتراک کننده گان این امتحان گفت: در این پروسه افراد شایسته و مسلکی به شکل شفاف و عادلانه استخدام خواهند شد.
رییس معارف تاکید کرد که برای ارتقاء کیفیت و بهبود آموزش و پرورش در مرکز و ولسوالی های غور، از هر گزینه ممکن کارگرفته خواهد شد تا شاهد یک تغییرات مثبت و موثر در عرصه معارف غور بوده باشیم.
قابل یاد آوریست که در این آزمون به تعداد 70 تن اشتراک نمودند که از جمله 12 تن آنان بر اساس لیاقت و شایسته گی شان در بست های متذکره مقرر میشوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۱۵
Background image

ایجاد یک صنف مجهز کامپیوتر برای یک باب مکتب در ولایت خوست

یک صنف مجهز کمپیوتر به ارزش ۲۲۱ هزار و ۳۶ افغانی برای لیسه مرکزی ولسوالی زازی‌میدان ولایت خوست به همکاری مالی هموطنان معارف‌دوست و علاقه‌مندان به علم، ایجاد و به بهره‌برداری سپرده شد.
د. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۵
Background image

معین مالی و اداری وزارت معارف به ولایت زابل عزیمت نمود

محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل، معین مالی و اداری وزارت معارف، دریک سفر رسمی به ولایت زابل عزیمت نموده و در نشستی با الحاج عبدالرحمن حمیدی، رئیس معارف، آمران برنامه‌ها و شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۲
Background image

مساعدت حدود دو میلیون افغانی از سوی مردم با نهاد‌های تعلیمی در ولایت سرپل

در نتیجه همکاری و حمایت مردم از معارف از طریق شورا‌های تعلیمی مکاتب و مدارس در ولسوالی البدر ولایت سرپل، مبلغ دو میلیون افغانی کمک مردمی برای حمایت و تقویت بخش‌های مختلف معارف در آن. . .

بازگشت به اخبار